Piek

EEN MAN EEN MAN

Peter Heerschop, Peter Blok en Jennifer Welts
wo 23 okt ’24 20:00
  • 23 okt ’24
    20:00
    Rabozaal

Vileine komedie over de dingen niet groter maken dan ze zijn

Op veler verzoek is ‘EEN MAN EEN MAN’ terug. De vileine komedie toerde een jaar of vijf geleden – met Pierre Bokma, Kees Prins en Randy Fokke – zeer succesvol door Nederland. Nu zal dit hilarische en scherpe stuk te zien zijn met komische zwaargewichten Peter Heerschop en Peter Blok in de hoofdrollen.

Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de WC ging? Nee, tenzij je Burghardt en Van Wees heet en op een avond uit eten gaat om de oude vriendschap weer op te pakken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de WC ging. Anders zou het zomaar kunnen dat zo’n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie. En dan zou het ook zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft.

De komedie van Kees Prins en Roel Bloemen gaat over twee mannen, een tafel en een serveerster, gespeeld door Jennifer Welts. Maar vooral over dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn. “Een hilarisch stuk waar de verbale ballen in hoog tempo over het net vliegen.” (Het Parool)

www.kobratheater.nl

inclusief (pauze)drankje

Inleiding:

Wil je meer weten over deze voorstelling? Bezoek dan de inleiding. Toegang: € 1,50 p.p. (voor Vrienden gratis) | Aanvang: 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Reserveren is verplicht.

Credits

tekst: Kees Prins en Roel Bloemen | regie: Kees Prins | met: Peter Heerschop, Peter Blok en Jennifer Welts