Nieuwe Buren

Jan Kooijman, Edwin Jonker, Shanna Slaap en Nyncke Beekhuyzen
do 3 apr ’25 20:00
  • 3 apr ’25
    20:00
    Rabozaal

Verhaal van Saskia Noort, vol intriges, liefdesaffaires, geheimen en onderlinge spanningen

Met ‘Nieuwe Buren’ schreef Saskia Noort een bestseller rond thema’s als liefde, jaloezie, vriendschap, overspel en de complexiteit van relaties. We zien Eva en Peter, die na een zware periode zonder veel enthousiasme hun villa in een nieuwbouwwijk betrekken. Tijdens een buurtborrel leren ze hun buren kennen: het vrijgevochten stel Steef en Rebecca. Beide echtparen lijken het perfecte leven en een gelukkig huwelijk te hebben, maar schijn bedriegt. Er ontstaan intriges en liefdesaffaires, geheimen worden onthuld en de levens van de personages raken steeds meer verstrengeld. Tot er geen weg terug meer is.

‘Nieuwe Buren’ speelt met de spanning van alledaagse situaties, herkenbare fantasieën en biedt een inkijkje in zowel het uitkomen van angsten als van verlangens. Het boek stond na het verschijnen in 2006 maar liefst acht weken bovenaan in de bestseller top-60, gevolgd door de succesvolle televisieserie. Nu volgt dan eindelijk de langverwachte toneelbewerking.

inclusief (pauze)drankje | geen andere kortingen

Biebkorting:

Leden van de bibliotheek ontvangen € 2,- korting op vertoon van biebpas.

Credits

script: Bart van den Donker, naar het boek van Saskia Noort | regie: Aus Greidanus jr. | spel: Jan Kooijman, Edwin Jonker, Shanna Slaap en Nyncke Beekhuyzen