Extra's

Lees hier meer over Vrienden, Kleinezaalkaart, Sirene Sale, inleidingen bij voorstellingen, Samen Uit in De Leest (voor alleengaande theaterbezoekers), leuke dingen voor kids.

Inleidingen bij voorstellingen

Wil je meer weten over een voorstelling? Boek een inleiding of een nagesprek. Hierin geeft bijvoorbeeld de regisseur, de choreograaf of één van de acteurs een toelichting op de voorstelling of het werkproces en kun je zelf vragen stellen. De toegang bedraagt € 1,50 p.p (voor Vrienden gratis) en de aanvang is 19.15 uur (tenzij anders vermeld). Reserveren kan tegelijk met het bestellen van de voorstelling.

Heb je al eerder kaarten voor een theatervoorstelling besteld en wil je alsnog een inleiding bestellen? Geen probleem! Stuur een e-mail naar theaterkassa@deleest.nl of bel 0416-331751 (openingstijden).

Acties & kortingspassen

Kortingen voor mensen met een smalle beurs

De gemeenten Waalwijk en Heusden bieden inwoners met een smalle beurs de mogelijkheid om met kortingsregelingen voorstellingen of films te bezoeken in Theater De Leest. Je dient daarvoor in het bezit te zijn van de Paswijzer (Gemeente Waalwijk) of de Heusdenpas (Gemeente Heusden). Deze passen zijn aan te vragen bij jouw gemeente. Meer info >>

Leuke dingen voor kids

Het aanbod voor de jeugd is altijd groot in Theater De Leest. Zo kunnen de kids er (bijna) elke zondag terecht voor een theatervoorstelling, een film of een doe-activiteit!