Nieuws

Nieuws

Scholenactie: Maak een unieke korte video en win een uitje met je hele klas naar de film 'Hotel Sinestra'

De kerstvakantie komt steeds dichterbij en dat betekent dat er binnenkort ook weer kerstfilms in De Leest te zien zijn, zoals de magische familiefilm Hotel Sinestra (6+)! Wil jij met jouw hele klas naar deze film? Doe dan mee met onze scholenactie!

Lees verder
Nieuws

Ronald Goedemondt komt naar Waalwijk!

Leuk nieuws! Ronald Goedemondt komt zaterdag 14 januari 2023 naar De Leest met zijn voorstelling Met knielende knikjes, zijn achtste avondvullende soloprogramma.

Lees verder
Nieuws

Aangepaste openingstijden theaterkassa & kantoor vanaf maandag 5 december

Vanaf maandag 5 december 2022 zijn de openingstijden van de theaterkassa en van het kantoor van Theater De Leest gewijzigd. De theaterkassa en het kantoor zijn voortaan op maandagen gesloten. 

Lees verder
Nieuws

Filmontbijt bij Casa Coco op zondag 18 december

Zondag 18 december kun je in Theater De Leest uitgebreid ontbijten en daarna genieten van de oer-Hollandse en onvervalste Rotterdamse romcom Casa Coco met o.a. Joke Bruijs en Gerard Cox.

Lees verder
Nieuws

Programma Theaterweekend bekend - Voor € 10 naar het theater!

Op 27, 28 en 29 januari 2023 vindt de 6e editie van het Nationale Theaterweekend plaats in meer dan 60 theaters door heel Nederland. Tijdens dit weekend kun je in De Leest voorstellingen bezoeken voor slechts € 10,- per kaartje. Het programma is bekend!

Lees verder