Zaalverhuur

Jouw zakelijke bijeenkomst in de magische wereld van het theater

NIEUW: Wij hebben alles in huis om jouw evenement online en realtime te streamen!

Theater De Leest biedt meer dan alleen theater- en filmvoorstellingen. Congressen, productpresentaties, bedrijfsfeesten, vergaderingen of recepties krijgen door de uitstraling van De Leest een extra magische dimensie. In de twee theater- annex filmzalen zijn de mogelijkheden om jouw bijeenkomst met licht, beeld en geluid te verlevendigen ongeëvenaard. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om jouw evenement te streamen: in beide zalen zijn meerdere hd-camera's aanwezig; vanuit een studio worden de beelden gemixt en verzonden via het platform Vimeo. Als je met jouw presentatie of zakelijke evenement een overweldigende indruk wilt achterlaten, dan zit je goed in Theater De Leest!

WAAROM JOUW EVENEMENT IN THEATER DE LEEST?

  • Sfeervolle, moderne en exclusieve locatie
  • Twee theaterzalen (521 en 201 stoelen), twee foyers, brasserie, drie bars, vergaderzalen, repetitiezaal en kleedkamers
  • Voor gezelschappen van 10 tot 900 personen
  • Hoogstaande theatertechnische faciliteiten
  • Mogelijkheid in beide zalen tot streaming in hd-kwaliteit
  • Uitstekende horecafaciliteiten
  • Artiesten en toeleveranciers zijn kind aan huis
  • Goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid

CATERING NAAR WENS
Van een smakelijk bittergarnituur, een overheerlijke lunch tot een koud/warm buffet of uitgebreid diner, de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Wij denken graag met je mee.

ADVIES
De mogelijkheden van De Leest zijn talrijk. Vanaf het allereerste moment denken wij graag met je mee. Met een advies over een optimaal gebruik van de ruimte, de aankleding, de technische realisatie, theatrale programmering en catering. Kortom, de complete verzorging. En dat alles met maar een doel voor ogen: een staande ovatie voor jouw zakelijke bijeenkomst!

GEÏNTERESSEERD?
Neem dan vrijblijvend contact op met Geert van den Enden: zakelijk@deleest.nl, of 0416-334746, toets 4