Bijgeboekt!

Sommige voorstellingen in seizoen 24/25 waren snel uitverkocht en hebben we kunnen bijboeken. 

Christel de Laat
Zo hebben we  voorstellingen kunnen bijboeken van de reprise van En door! van Christel de Laat. Drie extra voorstellingen zijn alweer uitverkocht, dus we hebben nog een vierde bijgeboekt op zondagavond 2 februari. In totaal zal ze daarmee 15 keer met En door! voor een volle zaal in De Leest hebben gestaan!

Rob Scheepers
De voorstelling Weerlicht van Rob Scheepers was ook snel uitverkocht op 12 maart, daarom is er een extra voorstelling op 2 april, die ook alweer bijna vol is.

Valentina Toth
Vanwege de geweldige 5 sterren-recensies liep de voorstelling Wildbloei van Valentina Toth afgelopen maart in De Leest snel vol. We hadden daarom een extra voiorstelling geboekt op 13 november, maar die was ook in een mum van tijd uitverkocht. Daarom dus nog een laatste kans om deze geweldige voorstelling te zien op zaterdag 8 maart.

Wouter Monden
Vanwege een succesvolle preview op onze seizoenpresentatie liep de voorstelling Stormbrein van Wouter Monden snel vol, daarom nog een extra kans om hem te zien op 14 januari.

Kilkennys
De folkmuziek van de Ieerse groep Kilkennys bleek ook aan te slaan in De Leest, daarom nog een extra voorstelling op 5 november

Jochen Otten
Sluipschutter Jochen Otten was heel snel uitverkocht, en inmiddels is ook de extra voorstelling op 8 april helemaal vol. We gaan proberen om hem nog een keer terug te halen in seizoen 25/26.