Stel je voor........je eigen voorstelling

Presentatie: Leon van der Zanden
do 22 mei ’25 - za 24 mei ’25

Twaalf deelnemers van het talententraject 'Stel je voor… je eigen voorstelling' werken het hele jaar onder begeleiding van presentator en cabaretier Leon van der Zanden aan hun eigen voorstelling, die ze in mei 2025 in De Leest op de planken gaan brengen. 

Twaalf deelnemers zijn in maart 2024 begonnen aan een reis om een eigen voorstelling van een half uur te maken. Het eerste half jaar graven naar hun eigen verhalen en het tweede half jaar die verhalen vormgeven. De één koos voor comedy, de ander voor dans, muziek, zang of een combinatie. Alles mocht als het maar de authenticiteit versterkte en hun reis bekroonde.
Daarnaast hebben ze samen professionele voorstellingen bekeken en uitvoerig de makers ondervraagd, hebben ze met een scenarioschrijver leren ‘storytellen’ en zijn ze met een professioneel technisch team aan de slag geweest om hun shows te voorzien van het juiste licht en geluid. En nu is het af. Ervaren, onervaren maar inmiddels komen ze allemaal beslagen ten ijs om u kennis te laten maken met wie zij werkelijk zijn. In juni komt deze eerste editie van het jaartraject tot de climax: de voorstellingen. 

Op donderdag 22 mei spelen: Angelique, Guus, Marc en Miranda
Vrijdag 23 mei is voor: Hannie, Joost, Martina en Dick
En zaterdag 24 mei wordt het licht gepakt door: Dagmar, Saskia, Timo en Tonny

PS: in oktober 2024 startte de tweede editie met twaalf frisse deelnemers. Zij spelen in de Leest op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 oktober 2025.

www.leonvanderzanden.nl/steljevoor

inclusief (pauze)drankje | geen korting