Jochem Myjer & Rick de Haas, Uitgeverij Leopold

De Gorgels

Billy de Walle, Kim van Zeben, John Buijsman e.a.
voor alle kinderen onder de 90 jaar
za 17 mei ’25

Familievoorstelling naar het gelijknamige kinderboek van Jochem Myjer

De familievoorstelling ‘De Gorgels’ is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van cabaretier Jochem Myjer, in 2016 winnaar van de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. Heerlijk dat dit fantasierijke en spannende avontuur nu ook in het theater te zien is.

Midden in de nacht wordt Melle wakker. Er zit een vreemd wezentje op de rand van zijn bed. Het lijkt wel een bolletje wol, met armpjes en beentjes en twee harige, puntige oren. Maar als Melle het licht aandoet, is het wezentje verdwenen. Als hij er op school over vertelt, lacht iedereen hem uit. Zelfs papa, die bioloog is, zegt dat het onzin is. Zulke wezentjes bestaan niet. Maar Melle weet het zeker: Gorgels bestaan echt! Met zijn superogen gaat hij op onderzoek uit en beleeft hij de spannendste avonturen. Helemaal alleen, maar dat is voor Melle geen probleem.

www.moretheater.nl

geen korting

TheaterAtelier

Doe mee met een superleuke workshop vóór of na de voorstelling voor slechts € 5,- extra! Meer info >>

Credits

naar: ‘De Gorgels’ van Jochem Myjer | bewerking: Jos Thie | regie: Oscar de Boer en Jos Thie | spel: Billy de Walle, Kim van Zeben, Sven Blom, Jenell Tedjai en John Buijsman | decorontwerp: Catharina Scholten | lichtontwerp: Marc Heinz