Willem van Walderveen

TOP Vrouwen (reprise)

Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie
wo 8 jan ’25 20:00
  • 8 jan ’25
    20:00
    Rabozaal

Vriendinnencomedy van de makers van ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ en ‘Opvliegers’

Zijn jij en je vriendinnen toe aan een echte ladies night? Een avond vol humor, avontuur en – laten we eerlijk zijn – ook af en toe wat moodswings? Dan zit je goed bij ‘TOP Vrouwen’, een gloednieuwe vriendinnencomedy, op de planken gezet door de makers van de populaire theaterseries ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ en ‘Opvliegers’.

Drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd, Paula, Monica en Sophie, beklimmen ter ere van hun overleden vriendin Rebecca in twee dagen een berg. Al snel blijkt dat ze nogal wat issues meezeulen. Verbroken relaties, wilde seksuele avonturen – of juist het gebrek daaraan – trouwen op je vijftigste, familieverpakkingen Toblerone en natuurlijk mannen. Lukt het om het verleden een plek te geven en hun vriendschap in stand te houden? En hoe eerlijk kunnen ze eigenlijk tegen elkaar zijn?

De originele tekst voor ‘TOP Vrouwen’ (‘Step By Step’) is geschreven door de bekende Amerikaanse toneel- en filmscriptschrijver Peter Quilter. Zijn eerdere hits op West End bewijzen dat we hier te maken hebben met een meester in het creëren van verhalen die je in je hart raken en je laten lachen.

www.repentertainment.nl

inclusief (pauze)drankje

Credits

script: Peter Quilter | vertaling: Jeremy Baker | regie: Joep Onderdelinden | spel: Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie