Van Hoorne Studios

Fien & Teun De Musical

Circus op de Boerderij (2+ | try-out)
za 14 dec ’24

Vrolijk familiemusical vol circusacts voor de allerkleinsten

Het liefste boertje en boerinnetje van Nederland komen op bezoek met hun spiksplinternieuwe familiemusical ‘Circus op de boerderij’, dat al een groot succes in de bioscoop was. Dames en heren, jongens en meisjes: komt dat zien! Beter nog: zing en dans mee met alle liedjes en zet samen met Fien, Teun en alle dierenvriendjes de boel op zijn kop.

Sebastiaan het Varken is bijna jarig en dat willen Fien en Teun vieren met het leukste feestje ooit. Als ze in de weide een oude circuswagen vinden, weten ze gelijk de perfecte verrassing: ze gaan een circusvoorstelling maken! Samen met hun dierenvriendjes gaan Fien en Teun heel hard oefenen, maar circus maken blijkt nog helemaal niet zo gemakkelijk... En kunnen Fien en Teun dit bijzondere feest geheimhouden?

Boerderij Experience 

Vóór en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van De Leest. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

www.vanhoorne.com

geen korting

Credits

regie: Stijn Mac Gillavry