Voorverkoop 2023-2024

De voorverkoop start op vrijdag 26 mei om 11.00 uur. Vrienden van Theater De Leest krijgen voorrang bij het bestellen van kaarten en kunnen al vanaf dinsdag 23 mei om 11.00 uur bestellen. Iedereen kan vriend worden en profiteren van de vriendenvoorrang, vriendenkorting en andere vriendenvoordelen. Klik hier voor meer informatie over vrienden van Theater De Leest. De voorverkoop voor het theaterseizoen 2023-2024 loopt tot maandag 28 augustus 11.00 uur.

Bekijk hier het theaterprogramma 2023/2024

Voorverkoopvoorwaarden

Tijdens de voorverkoop gelden speciale verkoopvoorwaarden, zie hieronder.

Kaarverkoop tijdens de voorverkoop

Tijdens de voorverkoop kunnen kaarten uitsluitend besteld worden via deze website en via het bestelformulier. Het bestelformulier kan hier worden gedownload.

Vroegboekkorting

5% korting
Bestel je kaarten voor 4 of meer voorstellingen tijdens de voorverkoop dan krijg je op de meeste voorstellingen maar liefst 5% vroegboekkorting op de normale entreeprijs. Wij geven geen korting op korting, maar berekenen altijd de hoogst mogelijke korting. Bij voorstellingen waarbij vermeld staat ‘geen korting’ geldt de vroegboekkorting niet.

Voorrang en vroegboekkorting (10%) voor Vrienden Theater De Leest 
Vrienden van Theater De Leest krijgen op de meeste voorstellingen een korting in de voorverkoop van 10%! Daarnaast kunnen ze eerder kaarten bestellen. Klik hier voor meer informatie over vrienden van Theater De Leest.

Voordelen in de voorverkoop

- Ruime keus uit beschikbare voorstellingen en plaatsen
- 5% Vroegboekkorting (10% voor Vrienden)
- Geen ticketkosten vanaf de 6e kaart
- Meer kans op goede plaatsen
- Jouw theateruitjes schieten er niet bij in!

LET OP! Kiezen voor de optie 'betalen in 2 termijnen' (vanaf € 200,-) is niet mogelijk via de website. Wil je online reserveren en gebruik maken van de mogelijkheid in twee termijnen te betalen, neem dan tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers, telefoonnummer 0416-334746.  

Nabestellen en annuleren

Tijdens de voorverkoopperiode geldt een na- of een bijbestelling als een nieuwe bestelling. Annuleren en/of wijzigen van je bestelling kan aan de balie van de theaterkassa van Theater De Leest.