Podiumcadeaukaart &
Nationale Bioscoopbon

Op zoek naar een leuk verjaardagscadeau of zomaar een bijzondere verrassing? Geef een avond uit cadeau!

Verras iemand met een Theater De Leest (Podium-) Cadeaukaart

Je bepaalt zelf het bedrag dat op de kaart gezet wordt. Ieder bedrag tussen de € 10,- en € 150,- is mogelijk. De waarde op de kaart is door de ontvanger in één keer of in delen te besteden. De Theater De Leest Cadeaukaart is te koop bij de balie van de Theaterkassa en online via de site van de PODIUM Cadeaukaart. De kaart is voor onbepaalde tijd geldig en te besteden bij alle Nederlandse podia, natuurlijk ook bij De Leest! (Hoe doe je dat?: kies het aantal kaarten voor de voorstelling van je keuze en klik bij 'Betaalwijze' op Podium Cadeaukaart. Als er te weinig tegoed op je Cadeaukaart staat, kun je eventueel bijbetalen via een ander betaalmiddel (iDEAL, creditcard).

De Theater De Leest Cadeaukaart is een speciale versie van de nationale PODIUM Cadeaukaart. De PODIUM Cadeaukaart is verkrijgbaar op de site van PODIUM Cadeaukaart en bij de Nederlandse podia, Albert Heijn, Jumbo, Spar, Plus, COOP, Primera, Bruna, VVV en de ANWB-winkels. 

De PODIUM Cadeaukaart is de opvolger van de Theater & Concertbon. Heeft u nog een bon? Deze blijft onbeperkt geldig bij alle aangesloten verzilverpunten, dus ook bij Theater De Leest.

De Nationale Bioscoopbon, het leukste cadeau in het donker...

Met de Nationale Bioscoopbon geef je iemand een spannende, grappige of juist een romantische avond cadeau. De Nationale Bioscoopbon opent de deuren van alle bioscopen en filmtheaters in heel Nederland voor een film naar keuze. Natuurlijk kun je de Bioscoopbon ook kopen en verzilveren in De Leest.

De Nationale Bioscoopbon is verkrijgbaar als cadeaukaart in diverse designs en met een open waarde. Dat betekent dat je zelf een waarde kiest tussen de € 10,00 en € 150,00. De cadeaukaart is vervolgens in één keer of in delen te besteden bij de bioscoop, ook in De Leest. (Hoe doe je dat?: kies het aantal kaarten voor de film van je keuze en klik bij 'Betaalwijze' op Nationale Bioscoopbon. Als er te weinig tegoed op je Bioscoopbon staat, kun je eventueel bijbetalen via een ander betaalmiddel (iDEAL, creditcard).

De Nationale Bioscoopbon is alléén te besteden aan bioscoopkaartjes en wordt standaard geleverd in een cadeau-envelop. Om van de Nationale Bioscoopbon een nog origineler cadeau te maken, is deze leuk te verpakken in een klein filmblik met luxe binnenverpakking voor slechts € 1,50 extra! Meer informatie vind je op www.bioscoopbon.nl.