Podiumcadeaukaart &
Nationale Bioscoopbon

Op zoek naar een leuk verjaardagscadeau of zomaar een bijzondere verrassing? Geef een avond uit cadeau!

Verras iemand met een Podium Cadeaukaart

Je bepaalt zelf het bedrag dat op de kaart gezet wordt. Ieder bedrag tussen de € 10,- en € 150,- is mogelijk. De waarde op de kaart is door de ontvanger in één keer of in delen te besteden. De speciale Leest-versie van de Podium Cadeaukaart is te koop bij de balie van de theaterkassa (openingstijden) en online via de site van de Podium Cadeaukaart. De kaart is te besteden bij alle Nederlandse podia en natuurlijk ook bij De Leest.

Je hebt een Podium Cadeaukaart en je wilt hiermee online betalen? Kies het aantal kaarten voor de voorstelling van je keuze en klik bij 'Betaalwijze' op Podium Cadeaukaart. Als er te weinig tegoed op je Cadeaukaart staat, kun je eventueel bijbetalen via een ander betaalmiddel (iDEAL, creditcard).

Theater De Leest heeft een speciale versie van de nationale Podium Cadeaukaart, maar je kunt ook een eigen versie van de kaart maken. De Podium Cadeaukaart is verkrijgbaar op deze site en ook bij de Nederlandse podia, Albert Heijn, Jumbo, Spar, Plus, COOP, Primera, Bruna, VVV en de ANWB-winkels. 

Wat is de geldigheidsduur van Podium Cadeaukaart?
De geldigheid van je Podium Cadeaukaart is terug te vinden op de achterkant van je fysieke cadeaukaart of in de e-mail van je digitale Podium Cadeaukaart. Alle Podium Cadeaukaarten die verkocht worden via hun website zijn drie jaar geldig.

De verschillende opties van geldigheid:
Drie jaar geldig: Alle Podium Cadeaukaarten die vanaf september 2019 zijn aangeschaft zijn drie jaar geldig.

Onbeperkt geldig: Podium Cadeaukaarten die vóór augustus 2019 zijn aangeschaft zijn onbeperkt geldig en blijven dit ook. Ook de theater- en concertbon (voorganger van de Podium Cadeaukaart) blijft onbeperkt geldig.

Een of twee jaar geldig: Ben je in het bezit van een één of twee jaar geldige Podium Cadeaukaart? Dan is deze aangeschaft via een zakelijk partner. De vervaldatum van je Podium Cadeaukaart is met de saldo-checker te controleren.  

Wanneer start de geldigheid?
Vanaf het moment van aankoop. De exacte vervaldatum is terug te vinden via de saldo-checker.

De Nationale Bioscoopbon, het leukste cadeau in het donker...

Met de Nationale Bioscoopbon geef je iemand een spannende, grappige of juist een romantische avond cadeau. De Nationale Bioscoopbon opent de deuren van alle bioscopen en filmtheaters in heel Nederland voor een film naar keuze. Natuurlijk kun je de Bioscoopbon ook kopen en verzilveren in De Leest.

De Nationale Bioscoopbon is verkrijgbaar als cadeaukaart in diverse designs en met een open waarde. Dat betekent dat je zelf een waarde kiest tussen de € 10,00 en € 150,00. De cadeaukaart is vervolgens in één keer of in delen te besteden bij de bioscoop, ook in De Leest.

Je hebt een Nationale Bioscoopbon en je wilt hiermee online betalen? Kies het aantal kaarten voor de film van je keuze en klik bij 'Betaalwijze' op Nationale Bioscoopbon. Als er te weinig tegoed op je Bioscoopbon staat, kun je eventueel bijbetalen via een ander betaalmiddel (iDEAL, creditcard).

De Nationale Bioscoopbon is alléén te besteden aan bioscoopkaartjes en wordt standaard geleverd in een cadeau-envelop. Om van de Nationale Bioscoopbon een nog origineler cadeau te maken, kan je deze ook persoonlijk maken. Meer informatie vind je op www.bioscoopbon.nl.