Theater De Leest is per direct op zoek naar

Horecamedewerkers (op oproepbasis)

De werktijden zijn volgens rooster en bestaan uit een gevarieerd aantal diensten per week, voornamelijk in de avond en het weekend.

In deze functie ben je een enthousiaste horecamedewerker en het 'visitekaartje' van ons theater. Je bedient onze gasten vanuit de bar en aan de tafeltjes en bezorgt onze gasten een onvergetelijke theaterervaring. Je beleeft plezier aan het verlenen van gastgerichte service van topniveau en aan zorgdragen voor tevreden gasten. Snelheid en service zijn jouw motto evenals afspraak is afspraak.

Kennis en ervaring

Horeca-ervaring is gewenst maar niet noodzakelijk. Enthousiasme en de wil om te leren, vinden wij zeker zo belangrijk. Affiniteit met theater en horeca is een pré.

Vereiste persoonlijke eigenschappen

Verantwoordelijkheidsgevoel, gastvrije instelling, inlevingsvermogen, samenwerken, betrouwbaar, aanpakker, enthousiast en optimistisch.

Functie-eisen

  • Klantgericht;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Representatief;
  • Flexibel;
  • Woonachtig in Waalwijk of directe omgeving.

Aanbod

Wij bieden je een leuke functie binnen een dynamisch bedrijf in een gezellig team, waar je natuurlijk ook de mooiste voorstellingen van dichtbij kunt bekijken. Salaris conform CAO Nederlandse Podia.

Interesse?

Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar horeca@deleest.nl t.a.v. Bart de Roos

Solliciteer nu