Robert Aerts

Bouke Rocks Elvis

Bouke & ElvisMatters Band
za 18 jan ’25 20:00

LET OP: APARTE VOORVERKOOPDAGEN 23 EN 24 MEI!

Start kaartverkoop: vrijdag 24 mei om 11.00 uur.
Start kaartverkoop Vrienden De Leest: donderdag 23 mei 11.00 uur (max. de helft van de kaarten). Klik hier om vriend te worden >> 

Zoveel kippenvelmomenten dat het lijkt alsof de The King zelf op het podium staat

A little less conversation, a little more action, please: Elvis zong het, Bouke zorgt ervoor. Wie de afgelopen jaren een show van Bouke bijwoonde, weet dat het dak eraf gaat als de Elvis uit Emmen met zijn prachtige stem de songs van de grootste entertainer aller tijden brengt. Niet voor niets werd Bouke tweemaal gevraagd om op Graceland, thuisbasis van Elvis in Memphis, op te treden. Afgelopen jaar blies hij de jury van ‘The Tribute: Battle of the Bands’ omver. En niet alleen de jury, heel Nederland viel voor hem.

‘Bouke Rocks Elvis’ wordt een avond vol Elvis Magic, waarbij Bouke wordt begeleid door de ElvisMatters Band, blazers en backing vocals. Een concert met bekende en minder bekende songs van Elvis en met zoveel kippenvelmomenten dat het lijkt of The King zelf op het podium staat. En kijk niet gek op als er aan het eind klinkt: “Ladies en gentlemen, Bouke has left the building.

www.bouke.nu

inclusief (pauze)drankje | geen korting