Wim Helsen Er wordt naar u geluisterd

“Ook bij deze Wim Helsen lach je weer de kramp in de kaken.” (De Telegraaf****)

Als u niemand meer heeft, is er altijd nog Wim Helsen. Hij legt zijn oor te luisteren bij uw binnenste. Hij luistert naar uw eenzaamste gedachten, uw meest verborgen pijn en uw diepste angsten. Kent hij die dan? Ja hoor. “In zorgvuldig gecomponeerde en gestileerde cabaretmonologen vol absurde zijwegen laat hij rare mannen zien die stuk voor stuk worstelen met het leven.” (Trouw ***)

NRC Handelsblad ****
“Nieuwe show Wim Helsen volstrekt zot en gedurfd. (…) Met twee getuigenissen vervolmaakt Helsen zijn schets van de groteske ambities van de moderne mens, die in alles succesvol moet zijn en anders geen geluk kent. Zo heeft ook in ‘Er wordt naar u geluisterd’ het absurdisme waar Helsen om bekend staat weer een stevige betekenisvolle bodem. (…) Ook de Vijfde van Helsen is een gedurfd avontuur, die onderstreept hoe relevant en groots zijn oeuvre is.”

De Telegraaf ****
“Bij Helsen is uiteraard niets wat het lijkt. Hij heeft zijn spel inmiddels dusdanig verfijnd dat je haast vergeet dat je hier naar een cabaretier zit te kijken. (…) Hij moet het dit keer eerder van de lange adem hebben en daar moet je in mee willen gaan. Je lacht je niettemin ook bij deze Wim Helsen weer de kramp in de kaken.”

de Volkskrant ***
“Pijnlijke versprekingen, lompe opmerkingen, onbenullige niet ter zake doende kletspraat. Kortom, ongelooflijk geestig.”

www.wimhelsen.be

inclusief pauzedrankje | geen kortingen

foto: Johan Jacobs

Reacties & Recensies


vr 29 sep 2017 20:15 - 21:45 uur Rabozaal cabaret € 24,85 Prijs excl. € 0,85 ticketkosten. Voor filmkaarten en extra's gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

cabaret
do 24 mei 2018 / 20:15 uur Veldhuis & Kemper Geloof ons nou maar meer informatie
show
vr 25 mei 2018 / 20:15 uur Limbo The Show Strut & Fret (Australië) meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden