Wijn, een thrillerkomedie Porgy Franssen, Carine Crutzen, Renée Fokker e.a.

"Walkates komedie wordt fantastisch ten tonele gevoerd" ★★★★ (Volkskrant)

Zes topacteurs trekken de fles open in een nieuwe thrillerkomedie.

Zes topacteurs nemen u mee naar het Amsterdamse grachtenpand van Charles en Charlotte, die vanavond hun oude vrienden Bob en Marja ontvangen voor de jaarlijkse wijnavond. De sfeer is gespannen: Charles en Charlotte zijn uit elkaar gegroeid, Marja en Charlotte mogen elkaar niet en Ed is niet uitgenodigd. Als hij alsnog komt opdagen en ook de met psychische problemen kampende dochter van Charles en Charlotte opduikt, loopt de avond volledig uit de hand.
tekst: Philip Walkate ∙ regie: Victor van Swaay ∙ spel: Porgy Franssen, Carine Crutzen, Vincent Croiset, Renée Fokker, Evert van der Meulen en Randy Fokke

Inleiding
Wilt u meer weten over deze voorstelling? Bezoek dan de inleiding. Hierin geeft de regisseur of een van de acteurs een toelichting op de voorstelling en het werkproces. Toegang: € 1,50 p.p. (voor Vrienden gratis) | Aanvang: 19.15 uur. Reserveren is gewenst.

Wijnproeverij
In samenwerking met drankenspeciaalzaak de Vinotake wordt een wijnproeverij georganiseerd bij de voorstelling Wijn. In de pauze en na afloop van de voorstelling kunnen bezoekers gratis proeven van diverse wijnen die door de Vinotake worden aangeboden. 

www.hummelinckstuurman.nl

inclusief pauzedrankje

Reacties & Recensies


do 12 apr 2018 20:15 - 22:35 uur Rabozaal toneel € 28,35 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

muziektheater
wo 24 apr 2019 / 20:15 uur Casablanca Stefan Rokebrand, Jamie Grant e.a. meer informatie
toneel
za 11 mei 2019 / 20:15 uur Kom hier dat ik u kus Sophie van Winden, Oda Spelbos e.a. meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden