Marco Lopes Wees blij

Deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland in het theaterseizoen 2019/2020, maar kon toen vanwege de corona-maatregelen niet doorgaan.

Maximaal 4 kaarten per account

In verband met de huidige coronamaatregelen kunnen wij een beperkt aantal bezoekers per voorstelling ontvangen. Om uw bezoek zo veilig mogelijk laten te verlopen, hebben we een aantal maatregelen moeten treffen:

  • Bestel uw tickets uitsluitend online. Het is niet mogelijk om bij de balie van de theaterkassa kaarten te kopen, ook niet voorafgaand aan de voorstelling. 
  • De plaatsen worden ongeplaceerd verkocht. U kunt vooraf geen stoel kiezen. Wel kunt u uw voorkeur voor een rijenblok aangeven met bijbehorend tijdslot. In de zaal krijgt u door een medewerker plaatsen toegewezen.
  • Houd u alstublieft aan dit tijdslot! Alleen dan kunnen we voor iedereen een veilige omgeving garanderen.
  • Volwassenen vanaf 18 jaar mogen alleen met volwassenen uit hetzelfde huishouden naast elkaar zitten.
  • Jongeren van 13 tot 18 jaar hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden maar wel tot anderen (volwassenen).

Bekijk hier alle maatregelen van ons 1,5 meter protocol.


Na zijn goed ontvangen debuutvoorstelling 'Moedt' is Marco terug van nooit weg geweest met zijn tweede voorstelling 'Wees Blij'. Ook dit keer weer met een flinke dosis zelfspot, humor en verrassingen.

In ‘Wees Blij’ neemt Marco niet alleen zijn eigen mankementen onder de loep, maar ook die van ons allemaal. Marco schiet van verwondering in verbazing en van ergernis naar haat en hij is er blij om. We lachen soms als een boer met kiespijn of knijpen in onze handen om ons dagelijks geluk. We hebben meer met elkaar gemeen dan we soms denken, dus wees blij!

Marco Lopes is cabaretier, theatermaker en acteur. In 2015 won Marco de juryprijs tijdens de Comedyhuis Comedy Competitie en in 2016 stond hij in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival.


De pers over Marco Lopes:

“Een grote bek maar een gouden hartje.” – Theaterkrant

“Marco Lopes werd door de jury geprezen om zijn ontroerende zoektocht naar liefde en de perfecte plaatsing van zijn grappen over zinloosheid.” - NRC

“Marco laat zien dat hij uitstekend in staat is een coherente voorstelling neer te zetten, die tegelijkertijd aanvoelt als spontaan. Hij maakt indruk met subtiel spel en een tegelijk charismatische en charmanteuitstraling. Dit is een cabaretier om de komende jaren te blijven volgen.” - Jury Leids Cabaret Festival

fotografie: Anne van Zantwijk

www.marcolopes.nl

Reacties & Recensies


za 19 sep 2020 20:15 uur Rabozaal cabaret € 16,50 Excl. € 0,90 ticketkosten (bij filmkaarten zijn GEEN ticketkosten. Worden automatisch verwijderd aan einde bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

cabaret
wo 3 feb 2021 / 20:15 uur Yentl en de Boer Lacrimosa meer informatie
cabaret
vr 5 feb 2021 / 20:15 uur René van Meurs Hunkert meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden