Verliefd op Ibiza Guido Spek, Mylène d’Anjou e.a.

Deze avond is inclusief ontvangst met een fruitige cocktail (ook zonder alcohol beschikbaar), een drankje in de pauze en zomerse muziek voor bij de naborrel. Ook is er vanaf 19.00 uur een gezellige Ibiza Markt in de foyer met kleding, handtassen, sieraden en Ibiza lifestyle producten.

Romantische comedy-musical, die het nét even anders durft te doen.

Na het film- en tv-succes is er nu ook een feelgoodmusical over het eiland waar de zon altijd schijnt en de hormonen gierend in het rond stuiteren. Alle personages rondom de verlopen popster Lex worden hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, oude bekenden, waanideeën en natuurlijk op het zonnige eiland zelf. ‘Verliefd op Ibiza’ is een verhaal over grenzeloze hartstocht, over het doorbreken van vooroordelen en over het wonderlijke fenomeen dat we weg van huis allemaal net even wat meer durven.

IBIZA NIGHT!
Zin in een musicalavond met vrienden of vriendinnen? Kom dan naar dé feel-good musical ‘Verliefd op Ibiza’! Reis mee naar dat ene zonnige Spaanse eiland waar vijftigers veertig willen zijn, veertigers dertig en twintigers de weg kwijt zijn. De zomerse sferen zullen ook duidelijk voelbaar zijn buiten de theaterzaal! Geniet van een heerlijke cocktail bij binnenkomst, een drankje in de pauze, snuffel ondertussen langs de kramen van de Ibiza Markt in de foyer en dans na afloop op zomerse muziek. Een compleet avondje uit!

De pers over 'Verliefd op Ibiza':

"Heerlijk komisch-klunzig-kwetsbaar" - Trouw ★★★

"Een feest om naar te kijken". "Een feel good musical waarin de liefde gevierd wordt, maar ook de rafelranden van het leven waardevolle aandacht krijgen". - De Telegraaf ★★★ 1/2

"Prettige feelgood musical". "Leuke humor, niet te zoetsappig" - Scènes ★★★★

"Meeslepende voltreffer" - Dagblad van het Noorden ★★★

"Humor en fris-luchtig spel" - NRC

"Een romantische komedie die zich niet beperkt tot hetroseksuele cis-personen" - Theaterkrant

"Voor een avondje plezier en lol moet je echt deze musical/komedie gaan zien!" - Theaters in Nederland ★★★★

"Een echte feelgood musical en is uitermate geschikt om een avond ontspannen naar het theater gaan" - Theaterparadijs ★★★★

"Lekkere scènes en een fijne cast". "Ongecompliceerde, humoristische musical" - Musicalworld ★★★

"Een vrolijke zoektocht naar liefde". "Een genot om naar te kijken" - Musicalnieuws


Charlene Sancho zal in De Leest op beide data de rol van Elza spelen (onder voorbehoud).

Op donderdag 5 maart zal Laus Steenbeeke de rol van Karla spelen. Johnny Kraaijkamp zal op vrijdag 6 maart de rol van Karla spelen.

met: Guido Spek, Mylène d’Anjou, Chris Tates, Johnny Kraaijkamp (gedeelde rol met Laus Steenbeeke), Laura Ponticorvo (gedeelde rol met Charlene Sancho), Samir Hassan e.a. | regie: Joep Onderdelinden | script: Lucas de Waard | muziek: Rutger de Bekker | fotografie: Govert de Roos, Tom Sebus

www.rep.nu

inclusief pauzedrankje | geen kortingen

Reacties & Recensies


do 5 mrt 2020 20:15 - 22:35 uur Rabozaal musical € 37,50 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

uit de regio
za 10 okt 2020 / 20:15 uur The Visit, de Musical Het Brabants Muziek-Theater meer informatie
muziek
za 17 okt 2020 / 20:15 uur Henk Poort Henk Poort en de Helden meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden