Van de koele meren des doods Hanne Arendzen, Vincent Croiset, Tijn Docter e.a.

CJP-prijs: € 23,50 (excl. € 0,85 ticketkosten)

"Hanne Arendzen schittert" ★★★★ Scènes

"Hanne Arendzens Hedwig trilt en zindert van hoop, verliefdheid en levenslust. Geef die vrouw een Theo d’Or" - de Volkskrant

Meeslepend en tijdloos verhaal in prachtige toneelbewerking.

Regisseur Ger Thijs komt na ‘Eline Vere’ opnieuw met een prachtige bewerking van een Nederlandse literaire klassieker. ‘Van de koele meren des doods’ van Frederik van Eeden vertelt het meeslepende verhaal over Hedwig Marga de Fontayne. Deze jonge, gevoelige en intelligente vrouw uit een aristocratisch milieu is op zoek naar de ware liefde. Maar wat is dat? Dit tijdloze verhaal wordt gespeeld door een geweldige cast met onder anderen Hanne Arendzen en Willem Voogd.

Onlangs waren Hanne Arendzen en Vincent Croiset te gast bij Tijd voor Max om over de voorstelling te vertellen. Bekijk de uitzending hier terug (vanaf 7.55 min) >>

tekst: Frederik van Eeden | bewerking en regie: Ger Thijs | spel: Hanne Arendzen, Willem Voogd, Reinier Bulder, Vincent Croiset, Tijn Docter, Ella van Drumpt en Marliz van Til

Inleiding: Wilt u meer weten over deze voorstelling? Bezoek dan de inleiding. Hierin geeft de regisseur of een van de acteurs een toelichting op de voorstelling en het werkproces. Toegang: € 1,50 p.p. (voor Vrienden gratis) | Aanvang: 19.15 uur. Reserveren is gewenst.

Recensies
"Ger Thijs heeft de oorspronkelijk 250 pagina’s aan tekst bewerkt tot niet minder dan een juweel. Kraakhelder en van een logica om te smullen, van begin tot einde."
" Met een mooi toneelbeeld en een even verrassende als adequate belichting is dit een prima voorstelling waaraan denkelijk veel behoefte is: in begrijpelijk toneel een verhaal vertellen zonder overwoekerende melodramatische opsmuk een kans te geven. Knap werk, mooi gedaan."
 ★★★★ Scènes

"een heel aangrijpend stuk, in een mooie uitvoering" Theaterkrant

www.hummelinckstuurman.nl

inclusief pauzedrankje

Reacties & Recensies


wo 31 okt 2018 20:15 uur Rabozaal toneel € 29,50 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

toneel
di 1 okt 2019 / 20:15 uur Arjan Ederveen & Jack Wouterse Zin meer informatie
toneel
do 10 okt 2019 / 19:30 uur GAS - Levens en liefdes boven de gasbel Toneelgroep Jan Vos meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden