Turks Fruit - het ultieme liefdesverhaal Chris Peters, Ali Zijlstra, Bart Klever, Debby Korper

CJP-prijs: € 22,- (excl. € 0,85 ticketkosten)

Hommage aan liefdesverhaal zonder weerga.


De autobiografische bestseller ‘Turks Fruit’ van Jan Wolkers heeft na bijna vijftig jaar nog niets aan zijn universele kracht en ontroering ingeboet en staat nog altijd hoog genoteerd op de boekenlijst van middelbare scholieren. ‘Turks Fruit’ vertelt van de heftige liefde tussen een beeldhouwer en een liftster, die een dramatische wending krijgt als de jonge vrouw ernstig ziek wordt. De toneelbewerking van Sophie Kassies is een ongekuiste, sensuele én ontroerende hommage aan dit liefdesverhaal zonder weerga.

'Tijdloos realisme dat ontroert' - ★★★★ Scènes. Lees hier de hele recensie >>

"In het portretteren van de liefdesrelatie is deze bewerking van Turks Fruit fris en gewaagd" - ★★★ NRC

tekst: Jan Wolkers | bewerking: Sophie Kassies | regie: Hanneke Braam | met: Chris Peters, Ali Zijlstra, Bart Klever en Debby Korper

Inleiding: Wilt u meer weten over deze voorstelling? Bezoek dan de inleiding. Hierin geeft actrice Debbie Korper een toelichting op de voorstelling, de geschiedenis van het boek en het werkproces (denk hierbij aan hoe het verhaal is bewerkt zodat het geschikt is voor toneel, maar ook hoe de rollen zijn uitgewerkt). Toegang: € 1,50 p.p. (voor Vrienden gratis) | Aanvang: 19.15 uur. Reserveren is gewenst.

Debbie Korper speelde onder andere bij  Toneelgroep Centrum, RO Theater, Toneelgroep Oostpool, Growing up in Public, Firma Rieks Swarte, Productiehuis Rotterdam en De Toneelmakerij. Op televisie was zij onder andere te zien in de series Wet & Waan, Vuurzee, Oh mijn hemel, Spangas, De zeven dagen van Den Uyl en De Luizenmoeder, seizoen 2. Debbie Korper speelt de moeder van Olga in Turks fruit.

Biebkorting: Leden van de bibliotheek ontvangen € 2,- korting op vertoon van biebpas.

www.hummelinckstuurman.nl

inclusief pauzedrankje

Reacties & Recensies


di 26 feb 2019 20:15 - 22:05 uur Rabozaal toneel € 29,30 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

toneel
di 1 okt 2019 / 20:15 uur Arjan Ederveen & Jack Wouterse Zin meer informatie
toneel
do 10 okt 2019 / 19:30 uur GAS - Levens en liefdes boven de gasbel Toneelgroep Jan Vos meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden