Tonpraoten in ut Tejaoter De beste Tonpraters van Brabant

Het gala der vertelkunstenaars!

Al jarenlang vaste prik in het programma van Theater De Leest: de beste Tonpraoters van Brabant, die hebben deelgenomen aan de Brabantse kampioenschappen of grote publieksprijzen hebben gewonnen. Zij staan stuk voor stuk garant voor een ouderwets avondje onbekommerd lachen. Deze editie wordt een bijzondere: Harrie van den Elshout, die sinds 2015 een vaste plek had in de ton van De Leest en sinds die tijd ook betrokken was bij de organisatie, stopt na deze editie als tonprater. In een interview in het Brabants Dagblad legt hij uit waarom: "Hij zal het publiek missen. Wat hij kan missen als kiespijn: het schrijven, de zenuwen vooraf aan het optreden. "En de kinnesinne onder de tonpraters. Er is veel jaloezie, hoor". Als u nog een laatste keer wilt komen genieten van Harrie van den Elshout, in zijn buut als James Blond, koop dan nu uw kaarten!

Met: Harrie van den Elshout, Ton van Iersel, Frans Bevers, Wichard de Benis, Jan Strik en Jade van den Berg (jeugdtonprater). Presentatie: John Rombouts.

inclusief pauzedrankje | geen kortingen

Reacties & Recensies


za 25 nov 2017 20:15 - 23:00 uur Rabozaal uit de regio € 16,85 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

uit de regio
do 25 okt 2018 / 19:00 uur Ledenavond Thebe-extra Slimmer omgaan met geld door Eef van Opdorp meer informatie
uit de regio
za 27 okt 2018 / 20:15 uur 3 Musketiers, de Musical Het Brabants Muziek-Theater meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden