Tim Fransen Het kromme hout der mensheid

Winnaar cabaretprijs Poelifinario 2018! Lees meer >>

“Wondere wereld die het meer dan waard is te betreden” (Algemeen Dagblad ★★★★★)

Zijn debuutprogramma ‘Het failliet van de moderne tijd’ kreeg vijf sterren in de landelijke pers en werd bekroond met de Neerlands Hoop 2016. Met zijn tweede show ‘Het kromme hout der mensheid’ heeft Tim dat succes geëvenaard.

“Een slim, muzikaal en zeer geestig filosofisch programma, een fantastische opvolger van zijn debuut.” - de Volkskrant ★★★★

De jury van de Poelifinario over Tim Fransen met Het kromme hout der mensheid: “Tim Fransen bewijst andermaal zijn grote klasse als filosofisch cabaretier door de looppaden van Immanuel Kant, Ludwig van Beethoven en Napoleon Bonaparte ingenieus met elkaar te kruisen. Binnen een zorgvuldig opgebouwd raamwerk zet hij op meesterlijke wijze onze afbrokkelende beschaving af tegen de Verlichting. Tim tilt met zijn muzikaliteit het programma naar een hoger niveau, en bovendien weet hij met gortdroge humor de nodige luchtigheid aan te brengen. Dat is zijn kracht. Het publiek hangt aan zijn lippen en ondergaat ademloos zijn verhaal. Waar Tim zich afvraagt ‘wie is de mens?’ stellen wij de vraag: ‘waar ligt zijn plafond?’.”

regie: Daniël Samkalden

50% korting met uw Leest-Spaarpunten
Heeft u 1025 spaarpunten (of meer) dan kost een kaartje voor deze voorstelling slechts € 10,25 (excl. ticketkosten). U vindt uw spaarpuntensaldo in uw account. Lees meer >>

www.timfransen.nl

inclusief pauzedrankje

Reacties & Recensies


wo 6 feb 2019 20:15 - 22:35 uur Rabozaal cabaret € 20,55 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

cabaret
wo 18 sep 2019 / 20:15 uur Peter Pannekoek Later was alles beter (reprise) meer informatie
cabaret
vr 27 sep 2019 / 20:30 uur Max van den Burg Paasbest meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden