Gerard Cox - De Grote Grijze Belofte Nationaal Theaterweekend

Op 24, 25 en 26 januari 2020 vindt de 5e editie van het Nationale Theaterweekend plaats in meer dan 80 theaters door heel Nederland. Theater De Leest doet – na het succes van voorgaande jaren – ook weer mee! Tijdens dit weekend kunt u in De Leest voorstellingen bezoeken voor slechts € 10,- per kaartje. Ga zitten en laat u verrassen door muziek, show, jeugdtheater en cabaret. Maar er zal nog veel meer te doen zijn! Meer info over het Theaterweekend in De Leest >>

COX - De Grote Grijze Belofte
Ga er maar voor zitten want ‘Het heerlijk avondje’ is gekomen: de cabaretsolo van de man die iedereen kent. Van het geëngageerde cabaret met Lurelei in de jaren zestig, zijn monsterhit ‘’t Is weer voorbij die mooie zomer’, de populaire tv-serie ‘Toen was geluk heel gewoon’ tot het recente theatersucces van ‘De Oase Bar’; Gerard Cox is zonder twijfel de éminence grise van het populaire entertainment. Dit theaterseizoen wordt hij tachtig jaar en dat gaat hij vieren. Onder muzikale leiding van Jean-Louis van Dam laat de oude grijze baas zien en horen dat de vulkaan nog steeds niet is uitgebrand en dat zijn humor, openheid en talent relevanter zijn dan ooit. Want Cox laat zich niet vertellen wat hij wel en niet mag zeggen.

Dansen op oude plaatjes!
Na afloop kan er vanaf 16.00 uur worden gedanst! Er word een dansvloer ingericht en er wordt heerlijke dansmuziek gedraaid door DJ Meneer Funkel. Meneer Funkel heeft een specialiteit die zeldzaam is in de DJ-wereld. Hij draait nog de prachtige oude en stijlvolle jazz, en maakt zijn sets onvergelijkbaar origineel door ook uitstapjes te maken naar genres die zo lekker aansluiten bij jazz. Bovendien maakt hij alleen gebruik van vinyl platen. Hij bezit dan ook een geweldige vinylcollectie die door de jaren heen met veel liefde en passie is verzameld. Zijn karakteristieke vinyl DJ-sets zijn daarom uniek te noemen, charmant en heerlijk eigenzinnig! Alles wat DJ Meneer Funkel op de draaitafels legt is minstens vijftig jaar oud en wordt zonder overbodige opsmuk gedraaid. Dit geeft die fantastische sfeer als in de bruisende clubs van weleer. En het klinkt en swingt nu nog net zo geweldig als toen! Tussen het dansen door is er de gelegenheid een lekker drankje te drinken. Kortom: voetjes van de vloer en dansen maar.

Bekijk hier het complete programma van het Theaterweekend 2020 >>

www.vanengelenburgtheater.nl

Reacties & Recensies


zo 26 jan 2020 15:00 uur Rabozaal cabaret € 10,00 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?
Extra's

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

cabaret
za 7 dec 2019 / 20:30 uur Ronald Snijders Groot Succes 2 meer informatie
cabaret
di 10 dec 2019 / 20:15 uur Rob Scheepers Scheepers checkt uit meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden