Gerard Cox - De Grote Grijze Belofte Nationaal Theaterweekend

Op 24, 25 en 26 januari 2020 vindt de 5e editie van het Nationale Theaterweekend plaats in meer dan 80 theaters door heel Nederland. Theater De Leest doet – na het succes van voorgaande jaren – ook weer mee! Tijdens dit weekend kunt u in De Leest voorstellingen bezoeken voor slechts € 10,- per kaartje. Ga zitten en laat u verrassen door muziek, show, jeugdtheater en cabaret. Maar er zal nog veel meer te doen zijn! Meer info over het Theaterweekend in De Leest >>

COX - De Grote Grijze Belofte
Ga er maar voor zitten want ‘Het heerlijk avondje’ is gekomen: de cabaretsolo van de man die iedereen kent. Van het geëngageerde cabaret met Lurelei in de jaren zestig, zijn monsterhit ‘’t Is weer voorbij die mooie zomer’, de populaire tv-serie ‘Toen was geluk heel gewoon’ tot het recente theatersucces van ‘De Oase Bar’; Gerard Cox is zonder twijfel de éminence grise van het populaire entertainment. Dit theaterseizoen wordt hij tachtig jaar en dat gaat hij vieren. Onder muzikale leiding van Jean-Louis van Dam laat de oude grijze baas zien en horen dat de vulkaan nog steeds niet is uitgebrand en dat zijn humor, openheid en talent relevanter zijn dan ooit. Want Cox laat zich niet vertellen wat hij wel en niet mag zeggen.

Dansen op oude plaatjes!
Na afloop kan er vanaf 16.30 uur worden gedanst! Er word een dansvloer ingericht en er wordt heerlijke dansmuziek gedraaid door DJ Meneer Funkel. De DansSalon is een oergezellige en unieke dansmiddag speciaal voor senioren. DJ Meneer Funkel heeft een bijzondere dj-set gemaakt waardoor ouderen weer even volop kunnen genieten van de allermooiste muziek van vroeger! Vanuit een sfeervolle setting wordt alles nog gedraaid met authentieke grammofoonplaten! Ga mee op muzikale reis en beleef een onvergetelijke middag. Een dansje kan worden gewaagd want het klinkt en swingt nu nog net zo geweldig als toen! Tussen het dansen door is er de gelegenheid een lekker drankje te drinken. Kortom: voetjes van de vloer en dansen maar.
 

Bekijk hier het complete programma van het Theaterweekend 2020 >>

www.vanengelenburgtheater.nl

Reacties & Recensies


zo 26 jan 2020 15:00 - 16:50 uur Rabozaal cabaret € 10,00 Excl. € 0,90 ticketkosten (bij filmkaarten zijn GEEN ticketkosten. Worden automatisch verwijderd aan einde bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

cabaret
vr 11 sep 2020 / 20:30 uur Gek van Paarden MK de Manvan meer informatie
cabaret
wo 2 dec 2020 / 20:15 uur Huub Stapel Het Huwelijk (reprise) meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden