Supertrap - Live in Paris Nationaal Theaterweekend 2019

Op 25, 26 en 27 januari 2019 vindt de 4e editie van het Nationale Theaterweekend plaats in meer dan 80 theaters door heel Nederland. Theater De Leest doet – na het succes van voorgaande jaren – ook weer mee! Tijdens dit weekend kunt u in ons theater voorstellingen bezoeken voor slechts € 10,- per kaartje. Maar er zal nog veel meer te doen zijn! Houd deze website in de gaten voor meer nieuws over de voorstellingen en de randactiviteiten. 

Supertrap - Live in Paris 
De Nederlandse band Supertrap brengt de prachtige muziek van – je raadt het al – Supertramp met groot muzikaal vakmanschap, Britse humor en respect voor het origineel op de planken. Hits als ‘School’, ‘Dreamer’, ‘Fool’s Overture’ en de gehele ‘Live in Paris’-show komen voorbij. Uiteraard speelt de band de beste nummers van albums als ‘Crime of the Century’, ‘Crisis? What Crisis?’ en ‘Breakfast in America’, muziek uit de periode waarin Supertramp tot de meest succesvolle rockbands ter wereld behoorde. De thema’s uit hun liedjes – liefde, macht en religie – zijn tijdloos, net als de muziek van Supertramp zelf. Even In The Quietest Moments.

regie: Elzo Niemeijer | zang: Arno van Broekhoven | gitaar: Silvan Hijdra | toetsen: Bart Groenendijk en Ebert Zwart | bas: Han Sie | zang, gitaar en mondharmonica: Hein van den Broek | saxofoon: Leslie van der Heul | drums: Michel Leliveld | gitaar: Silvan Hijdra

Gratis 70's Afterparty!
Na afloop van deze voorstelling is er een spetterende 70's Afterparty in de foyer, met DJ! Deze afterparty is gratis voor bezoekers van de voorstelling.

Bekijk hier het complete programma van het Theaterweekend 2019 >>

www.supertrap.nl

Reacties & Recensies


vr 25 jan 2019 20:15 - 22:35 uur Rabozaal muziek € 10,00 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

muziek
do 20 dec 2018 / 20:15 uur Rot op met die geraniums! Rudy Bennett, Maarten Spanjer, Arno Smit en band meer informatie
cabaret
vr 21 dec 2018 / 20:15 uur Vuile Huichelaar Ik zit hier heel alleen kerstfeest te vieren meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden