Supertrap - Live in Paris Nationaal Theaterweekend 2019

Op 25, 26 en 27 januari vindt de 4e editie van het Nationaal Theaterweekend plaats in meer dan 80 theaters door heel Nederland. Theater De Leest doet – na het succes van voorgaande jaren – natuurlijk ook weer mee! In het Theaterweekend kunt u in De Leest maar liefst 8 voorstellingen bezoeken voor slechts € 10,- (of minder) per kaartje. Maar er is nog veel meer te doen, zoals backstagetours met kleedkameroptredens (gratis), magische theaterrondleidingen voor kids vanaf 7 jaar, een yogaconcert, dansen voor senioren en een 70's afterparty.  Meer info over het Theaterweekend in De Leest >>

Supertrap - Live in Paris 
De Nederlandse band Supertrap brengt de prachtige muziek van – je raadt het al – Supertramp met groot muzikaal vakmanschap, Britse humor en respect voor het origineel op de planken. Hits als ‘School’, ‘Dreamer’, ‘Fool’s Overture’ en de gehele ‘Live in Paris’-show komen voorbij. Uiteraard speelt de band de beste nummers van albums als ‘Crime of the Century’, ‘Crisis? What Crisis?’ en ‘Breakfast in America’, muziek uit de periode waarin Supertramp tot de meest succesvolle rockbands ter wereld behoorde. De thema’s uit hun liedjes – liefde, macht en religie – zijn tijdloos, net als de muziek van Supertramp zelf. Even In The Quietest Moments.

regie: Elzo Niemeijer | zang: Arno van Broekhoven | gitaar: Silvan Hijdra | toetsen: Bart Groenendijk en Ebert Zwart | bas: Han Sie | zang, gitaar en mondharmonica: Hein van den Broek | saxofoon: Leslie van der Heul | drums: Michel Leliveld | gitaar: Silvan Hijdra

Gratis 70's Afterparty!
Na afloop van deze voorstelling is er een spetterende 70's Afterparty in de foyer, met DJ! Deze afterparty is gratis voor bezoekers van de voorstelling.

Bekijk hier het complete programma van het Theaterweekend 2019 >>

www.supertrap.nl

Reacties & Recensies


vr 25 jan 2019 20:15 - 22:35 uur Rabozaal muziek € 10,00 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

muziek
za 16 nov 2019 / 20:30 uur Tim Akkerman Sings The Boss meer informatie
muziek
vr 22 nov 2019 / 20:30 uur Ed Struijlaart Gitaarmannen: Van Clapton tot Sheeran meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden