Theater Virus Festival #5

Wij willen een positief cultureel virus verspreiden door Nederland en zoveel mogelijk mensen laten genieten van het mooie dat theater te bieden heeft; hoop, vreugde, een beetje troost en inspiratie! Daarom zitten wij zeker niet stil, nu tijdelijk onze deuren noodgedwongen zijn gesloten. Tijdens de sluiting organiseren wij samen met de theaters in Gouda, Emmen, Barendrecht en Schiedam wekelijks het Theatervirus Festival. Via live streams brengen we theater, muziek en cabaret naar de mensen thuis.

 

Hoe werkt het?

 

HET PROGRAMMA:

20.00 René van Kooten & SHIFTING DAYLIGHT

Shifting Daylight is de band van zanger en acteur René van Kooten, gitarist Bram Bol en multi-instrumentalist Ingmar Spaaij. Samen geven zij gehoor aan hun muzikale oer-behoefte: In alle vrijheid muziek maken.
 

20.20 Francis van Broekhuizen

Niemand is zo'n vurig pleitbezorger van klassieke muziek als operazangeres Francis van Broekhuizen! De veelzijdige sopraan combineert haar overtuigend zangtalent met een unieke en ontwapenende podiumpersoonlijkheid.
 

20.35 Dutch Don't Dance Division

De Dutch Don't Dance Division (DDDD) is een uniek dansgezelschap uit Den Haag. Of je nou een dansliefhebber bent van 5 of 85, professioneel of amateur, DDDD heeft altijd iets voor je in petto!
 

20.50 Anne Rats / De Stokerij

Anne Rats is een van de oprichters van De Stokerij en maakt theater dat middenin het leven staat: met en tussen het publiek, zichtbaar in en betrokken bij de samenleving.
 

21.05 Stef Bos

Stef Bos brak begin jaren negentig door met de klassieker 'Papa' en is sindsdien niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Hij weet iedereen te raken met teksten die recht vanuit zijn hart komen.
 

De avond wordt gecohost door Theater aan de Schie in Schiedam. De presentatie is in handen van Nicky van Rossum (programmeur De Goudse Schouwburg) en de Schiedamse theatermaker Anne Rats.


Theater Virus Festival is een initiatief van De Goudse Schouwburg
In samenwerking met Theater De Leest, Theater aan de Schie, Theater het Kruispunt en ATLAS Theater

Reacties & Recensies


vr 17 apr 2020 20:00 uur Online bijzonder

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

toneel
za 26 sep 2020 / 20:30 uur Debby Petter De liefde voorbij meer informatie
cabaret
vr 11 sep 2020 / 20:30 uur Gek van Paarden MK de Manvan meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden