Theater Virus Festival #4

Wij willen een positief cultureel virus verspreiden door Nederland en zoveel mogelijk mensen laten genieten van het mooie dat theater te bieden heeft; hoop, vreugde, een beetje troost en inspiratie! Daarom zitten wij zeker niet stil, nu tijdelijk onze deuren noodgedwongen zijn gesloten. Tijdens de sluiting organiseren wij samen met de theaters in Gouda, Emmen, Barendrecht en Schiedam wekelijks het Theatervirus Festival. Via live streams brengen we theater, muziek en cabaret naar de mensen thuis.

 

Hoe werkt het?

 

HET PROGRAMMA:

Het Theater Virus Festival deze avond wordt gecohost door Machteld van der Werf, directeur/programmeur van het ATLAS theater.
 

20:00 Tim Akkerman

Muzikant en singer-songwriter Tim Akkerman werd bekend als leadzanger en gitarist van de Haagse band Di-rect. Sinds 2009 is hij verdergegaan als soloartiest (bijgestaan door zijn band The Ivy League) en heeft hij 3 albums uitgebracht.
 

20:20 Maartje & Kine

Maartje & Kine zijn een muzikaal comedyduo bestaande uit Maartje de Boer en Kine Håndlykken. Samen bespelen ze diverse muziekinstrumenten, waaronder viool, accordeon, ukelele, banjo en piano. Wellicht ken je ze van hun maandelijkse muzikale bijdrages over het nieuws bij Giel Beelen en bij Gijs 2.0 op Radio 2.
 

20:35 Bouke

Bouke Scholten is een Nederlandse zanger uit Emmen. Zijn stem is een sound-alike van Elvis Presley en hij heeft dan ook tweemaal in Graceland mogen optreden voor wereldwijd Elvis publiek. Hij won meerdere televisieprogramma's: Waar is Elvis? (2009), The Winner Takes It All (2014) en All Together Now (2019).
 

20:55 Boris

Zanger Boris, ook bekend onder de artiestennamen Bo-Rush, Bo Saris en I Am Boris, werd bekend als de winnaar van het televisieprogramma Idols in het seizoen 2003/2004. Na een roerige tijd is de soul-zanger terug onder zijn eigen naam en weer helemaal terug in zijn kracht!
 

21:15 Laura van Dolron

Laura heeft een heel eigen genre: stand-up filosofie. Met het publiek als haar tegenspeler verwondert Laura zich en maakt ze zich boos over het onrecht in de wereld. Dit alles met lichtheid en humor, waarbij ze ook zichzelf kritisch beschouwt. Een gesprek dat zowel humoristisch als filosofisch is.


Theater Virus Festival is een initiatief van De Goudse Schouwburg
In samenwerking met Theater De Leest, Theater aan de Schie, Theater het Kruispunt en ATLAS Theater

Reacties & Recensies


vr 10 apr 2020 20:00 uur Online bijzonder

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

toneel
za 26 sep 2020 / 20:30 uur Debby Petter De liefde voorbij meer informatie
cabaret
vr 11 sep 2020 / 20:30 uur Gek van Paarden MK de Manvan meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden