Theater Virus Festival #6

Wij willen een positief cultureel virus verspreiden door Nederland en zoveel mogelijk mensen laten genieten van het mooie dat theater te bieden heeft; hoop, vreugde, een beetje troost en inspiratie! Daarom zitten wij zeker niet stil, nu tijdelijk onze deuren noodgedwongen zijn gesloten. Tijdens de sluiting organiseren wij samen met de theaters in Gouda, Emmen, Barendrecht en Schiedam wekelijks het Theatervirus Festival. Via live streams brengen we theater, muziek en cabaret naar de mensen thuis.
 

HET PROGRAMMA:

Het Theater Virus Festival deze avond wordt gecohost onze directeur en programmeur Sander Knopper!
 

20:00 Ed Struijlaart

De allereerste editie van dit festival begon met een swingend optreden van zanger, podcastmaker en voormalig radio-diskjockey Ed Struijlaart. Wegens succes verzorgt hij nu opnieuw de muzikale aftrap! Afgelopen november trad Ed nog op in onze kleine zaal met zijn programma 'Gitaarmannen'.
 

20:20 Cas Heim

Cas Heim is een jonge singer-songwriter uit Waalwijk. Cas studeert lichte muziek aan het Conservatorium in Utrecht. Hij treedt regelmatig op met zijn eigen Cas Heim Trio. De jonge artiest vindt het leuk om veel verschillende stijlen te spelen, waaronder soul, jazz en Braziliaanse muziek. Afgelopen december was Cas nog te zien in De Leest met een gastoptreden tijdens het concert van Alain Clark.
 

20:35 Christel de Laat

Christel de Laat is ‘n Bourgondische Brabantse comédienne uit Schijndel. Naast haar carrière als comédienne was Christel ook te zien op tv. Onder meer bij het programma Ook Dat Nog waar ze de sketches voor haar rekening nam. Dit seizoen zou Christel maar liefst vijf keer voor een uitverkocht huis bij ons optreden, maar vanwege de Corona-crisis is er daar maar één van doorgegaan. Voor de vier andere proberen we nieuwe data te vinden. 
 

20:55 Edward Reekers

Edward Reekers werd bekend met de band Kayak, maar is ook een vast gezicht in de succesvolle theaterproducties Motel Westcoast en Best of Britain.
 

21:10 Raf Walschaerts

Raf Walschaerts is de helft van het bekende Vlaamse duo Kommil Foo, dat altijd weer verrast met poetisch, lichtvoetig, ontroerend en sterk muzikaal theater.


Hoe werkt het?


Theater Virus Festival is een initiatief van De Goudse Schouwburg
In samenwerking met Theater De Leest, Theater aan de Schie, Theater het Kruispunt en ATLAS Theater.

 

Reacties & Recensies


vr 24 apr 2020 20:00 uur Online bijzonder

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

bijzonder
vr 12 feb 2021 / 21:00 uur Co With The Flow Theatertour meer informatie
bijzonder
vr 19 feb 2021 / 19:00 uur Tisjeboy Jay Het Tijdelijke Abnormaal meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden