The Ruggeds Between Us

Flitsend voetenwerk van internationale breakdancetoppers.

Je hebt familie en je hebt vrienden. Maar wat als je vrienden je familie zijn? The Ruggeds kennen elkaar sinds hun tienerjaren. Met elkaar groeiden ze op en werden ze hun eigen versie van een familie. Niet samengebracht door DNA, maar door ervaringen. Ieder familie is uniek en zo ook The Ruggeds. In Between Us ben je welkom in hun huis, om te vinden wat hun drijft. Probeer de banden te ontrafelen die hen verbinden. Wat maakt hen een familie? Hoe diep gaan hun verbindingen? Met een mix van muziek, acrobatiek, humor en dans nemen The Ruggeds je mee in hun belevingswereld.

Between Us is de tweede grote zaal theatervoorstelling van The Ruggeds. In 2017 tourde de succesvolle theatervoorstelling Adrenaline langs de Nederlandse theaters. Ook speelde The Ruggeds korte stukken uit deze spectaculaire show met veel succes in Londen, New York, Denver, Toronto en San Francisco.

Leuk extraatje! Voorafgaand aan de voorstelling, om 19.45 uur, komen dansers uit de regio (van de dansscholen Motion Creators en L-joy dancefactory) in de foyer hun beste dansmoves laten zien.

The Ruggeds veroveren Amerika
The Ruggeds hebben de halve finale van de Amerikaanse danscompetitie World of Dance bereikt. Een prestigieuze danswedstrijd, met 9 miljoen kijkers en een miljoen dollar prijzengeld. Bekijk hier een van de optredens uit de tv-show >>

Persquotes Adrenaline
“De voorstelling barst van de goede ideeën en mooie scenes” (**** Theaterkrant)
“Flitsend Voetenwerk en aanstekende bewegingslol” (*** NRC Handelsblad)
“Quite a rush to experience” (The Guardian)
“Effortlessly entertaining” (The Times)
“Kept topping their energy” (The New York Times)

www.theruggeds.com

inclusief pauzedrankje | geen kortingen

 

 

Reacties & Recensies


di 12 feb 2019 20:15 - 21:45 uur Rabozaal dans € 22,10 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

show
za 26 okt 2019 / 20:15 uur Magic of Georgia De danssensatie uit de Kaukasus meer informatie
dans
wo 27 nov 2019 / 20:15 uur Introdans The Battle meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden