The Mountaintop Een openhartige ontmoeting met Martin Luther King

CJP-prijs: € 15,50 (excl. € 0,85 ticketkosten)

Na afloop is er - voor wie dat wil - een gratis nagesprek in de zaal met de 2 acteurs (meer info onderaan deze pagina)


In ‘The Mountaintop’ voert schrijfster Katori Hall ons naar Memphis, 3 april 1968. Martin Luther King heeft net de speech van z’n leven gegeven en trekt zich terug in zijn groezelige motelkamer. Daar wacht een mysterieus kamermeisje hem op, dat King confronteert met zijn successen en tekortkomingen, met zijn daden en zijn dromen. Een dag later wordt hij vermoord. Deze bekroonde Broadway hit laat zien hoe we van gewone mensen heiligen maken, en hoe heiligen gewone mensen blijken te zijn: breekbaar, kwetsbaar en benaderbaar.

Gratis nagesprek
Speciaal voor deze voorstelling hebben de producenten Senf & De Meervaart in samenwerking met Amnesty Internationaal een nagesprek ontwikkeld. Het nagesprek wordt gegeven door een peer educator van Amnesty tezamen met de twee acteurs van de voorstelling en duurt 15 tot 20 minuten. Het thema sluit aan op de voorstelling en zal een dialoog omtrent mensenrechten beslaan. U bent van harte uitgenodigd om na afloop van de voorstelling in de zaal te blijven zitten en deel te nemen aan het nagesprek.

tekst: Katori Hall | regie: Teunkie van der Sluijs | spel: Dennis Rudge en Joy Wielkens

50% korting met uw Leest-Spaarpunten
Heeft u 975 spaarpunten (of meer) dan kost een kaartje voor deze voorstelling slechts € 9,75 (excl. ticketkosten). U vindt uw spaarpuntensaldo in uw account. Lees meer >>

www.senf.nl

Reacties & Recensies


wo 14 nov 2018 20:30 - 22:30 uur Thermaflexzaal toneel € 19,50 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

toneel
di 1 okt 2019 / 20:15 uur Arjan Ederveen & Jack Wouterse Zin meer informatie
toneel
do 10 okt 2019 / 19:30 uur GAS - Levens en liefdes boven de gasbel Toneelgroep Jan Vos meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden