Sound of Silence - The Story of Simon & Garfunkel Joost Botman en Niels van der Gulik

Extra voorstelling op donderdag 3 oktober.

Eerbetoon aan het succesvolste muzikale duo aller tijden.

Met prachtige muziek, verhalen en anekdotes uit de roerige jaren zestig en zeventig vertellen Joost Botman en Niels van der Gulik op droogkomische wijze over twee jongens uit New York die uitgroeiden tot het succesvolste muzikale duo aller tijden. Over de weg naar succes die Simon en Garfunkel aflegden, de botsingen tussen de twee mannen, hun professionele scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park in 1981. Maar bovenal werpen Joost en Niels tijdens dit heerlijke feelgoodconcert nieuw licht op tijdloze hits als ‘Mrs. Robinson’, ‘Cecilia’, ‘Bridge Over Troubled Water’ en natuurlijk ‘The Sound Of Silence’.

zang, gitaar en piano: Joost Botman | zang: Niels van der Gulik | percussie: Richard Heijerman | fotografie: Sanâa Swart, Jaap Reedijk en Fotolavie Ineke

Let op! Per abuis is in de theaterbrochure 2019-2020  de verkeerde foto geplaatst van dit concert, namelijk de foto  van Job Wijlacker en Dennis Kolen. Twee muzikanten die afgelopen seizoen een concert in De Leest  gaven met muziek van Simon & Garfunkel. De foto in de theaterbrochure is natuurlijk niet meer aan te passen. De informatie die u nu op deze site aantreft is aangepast en is de juiste (tekst, foto en trailer). Excuses voor deze verwarring.

www.kreekproducties.nl

Reacties & Recensies


vr 4 okt 2019 20:30 - 22:30 uur Thermaflexzaal muziek € 19,00 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

muziek
za 17 okt 2020 / 20:15 uur Henk Poort Henk Poort en de Helden meer informatie
cabaret
vr 11 sep 2020 / 20:30 uur Gek van Paarden MK de Manvan meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden