Showponies De Alex Klaasen Revue

"Een van de grappigste en muzikaalste voorstellingen van dit theaterseizoen" - de Volkskrant ★★★★★

Hoe laat je de beste versie van jezelf zien? En voor wie doe je dat? Voor jezelf of voor alle anderen? In Showponies is dát wat multitalent Alex Klaasen, bekend van o.a. Gooische Vrouwen, Toon de Musical en Klokhuis, ons laat zien. En showt hij zijn allerbeste versie even groots als glorieus. Op zijn eigen kenmerkende manier uiteraard met zang, dans, typetjes en komische sketches. Met deze voorstelling blaast hij revue nieuw leven in, sneller, vrijzinniger, en op het scherpst van de snede. Ofwel: revue 2.0. En kunnen we weer ouderwets genieten van een ongecompliceerd avondje in het theater zoals we dat kennen van André van Duin. Maar dan op z’n Alex Klaasens. 

Showponies is cabaret, musical en comedy in één voorstelling. Samen met onder meer Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit brengt Alex Klaasen entertainment van het hoogste niveau. En zet hij het genre revue terug op de kaart, gewoon omdat het te leuk is om het niet te doen.

oorspronkelijk script: Alex Klaasen, Jurrian van Dongen en Niek Barendsen | liedteksten: Alex Klaasen, Jurrian van Dongen en Niek Barendsen | muziek: Jan Groenteman, Keez Groenteman, Peter van de Witte en Rutger de Bekker | regie: Gijs de Lange | cast: Alex Klaasen, Freek Bartels, Daniel Cornelissen, Jip Smit, Kiefer Zwart, Jolijn Henneman, Roman Brasser, Stef van Gelder en Cripta Scheepers

De pers:
"De beste show in tien jaar" - Dagblad van het Noorden ★★★★★
"Zeldzaam geestig en vocaal razend knap" - Algemeen Dagblad ★★★★★
"Fantastische show met hoog tempo en veel variatie" - Scènes ★★★★★
"IJzersterke identiteitsrevue" - Theaterkrant ★★★★★
"Ongekend hoog niveau" - Het Parool ★★★★★
"Een aaneenschakeling van hoogtepunten" - De Telegraaf ★★★★★
"Moderne revue van hoog niveau" - Trouw ★★★★★

www.alexklaasen.nl

inclusief pauzedrankje

Leeftijdsindicatie: Regelmatig krijgen wij de vraag of deze voorstelling geschikt is voor kinderen. Dit is niet het geval, Showponies is gemaakt voor volwassenen.   

Reacties & Recensies


vr 7 dec 2018 20:15 - 22:45 uur Rabozaal show € 32,50 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

show
wo 20 nov 2019 / 20:15 uur Showponies 2 De Alex Klaasen Revue meer informatie
cabaret
vr 29 nov 2019 / 20:15 uur Tineke Schouten Highlights meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden