Showbizz Summer Week

Voel je een hele week lang een ster!

Beroemd worden, de droom van menig kind. Schitteren op het witte doek, poseren voor tientallen camera’s, de sterren van de hemel zingen, catwalk lopen en geïnterviewd worden. Je een ster voelen, daar draait The Showbizz Summer Week om.

Een week lang showbizz
Heb jij altijd al een echte ster willen zijn en ben jij tussen de 5 en 12 jaar? Doe dan een hele week mee! Je wordt meegenomen in de wereld van een popster. Je krijgt lessen op het gebied van dans, zang en spel. Hoe voelt het om met galakleding in een limousine te zitten? Hoe loop je als een echte ster over de catwalk? Hoe wordt het perfecte interview afgenomen? Je leert het allemaal deze week. Als klap op de vuurpijl komt er die week ook nog een échte BN'er naar De Leest!

The Showbizz Summer Week is een concept dat inspeelt op de maatschappelijke ontwikkeling waarbij jeugd graag kijkt en participeert op het gebied van showbusiness en social media. Vloggers zijn de nieuwe celebrities en YouTube, Instagram en Facebook zijn hip.

Programma
The Showbizz Summer Week is van maandag 13 t/m vrijdag 17 augustus. Het programma is elke dag van 09.00 tot 17.00 uur. De kinderen zijn echter al welkom vanaf 08.00 uur en kunnen opgehaald worden tot 18.30 uur. Lunch, drankjes en tussendoortjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Groepen
De deelnemers worden ingedeeld in groepjes van maximaal 20 kinderen. Er wordt rekening gehouden met de indeling van de groepen qua voorkeur en leeftijd. De groep blijft de hele week bij elkaar en heeft één vaste begeleider. Zo is er een duidelijk aanspreekpunt voor de kinderen. De tweede begeleider is gekoppeld aan het programma; de dansdocent, de zangdocent, de fotograaf etc. Er zijn dus altijd twee begeleiders per groep, waarvan een vaste begeleider.

Kosten
Er zijn tien programmaonderdelen die in tien dagdelen afgewikkeld worden.
Kosten: € 295 voor de hele week.

Informatie voor de ouders m.b.t. inschrijven
Wanneer u The Showbizz Summer Week in het winkelmandje heeft geplaatst en betaald heeft, ontvangt u van ons per mail het inschrijfformulier. Dat formulier ontvangen wij graag retour.

The Showbizz Summer Week gaat door bij voldoende aanmeldingen.

 

Reacties & Recensies


ma 13 aug 2018 09:00 - 17:00 uur Rabozaal jeugd en familie € 295,00 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

cabaret
di 19 feb 2019 / 20:15 uur Paulien Cornelisse Om mij moverende redenen meer informatie
komedie
wo 20 feb 2019 / 20:15 uur Een goed mens - een thrillerkomedie (try-out) Victor Reinier en Jules Croiset meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden