Short.ly Sara Dol, Rosalie Jansen, Quinten Hyde e.a.

Het event waarbij jij je favoriete creators kunt ontmoeten én van ze kunt leren! Met o.a. Sara Dol, Rosalie Jansen en Quinten Hyde!

Maak jij (of uw zoon of dochter) vaak video’s op apps zoals TikTok? Dan is Short.ly hét evenement voor jou! De middag zal bestaan uit drie onderdelen. Allereerst een workshop van een bekende creator, waar je nieuwe tips en tricks leert die jij kunt gebruiken wanneer je nieuwe video’s maakt. Als tweede een Q&A met alle aanwezige creators, alle vragen die jij hebt kun jij dan aan ze stellen! We sluiten de middag af met een video wedstrijd (lees hieronder hoe je mee doet en wat je kunt winnen). 

Dus, wil jij influencers ontmoeten, ze beter leren kennen én nog iets van ze leren? Dan zien we je graag in het theater!

De videowedstrijd
Wil jij meedoen aan de wedstrijd en kans maken om met de aanwezige influencers een video te maken? Maak dan een leuke video en post die vóór 20 oktober op TikTok met de hashtag: #shortly2019 (Let op! Zonder punt!) Uit alle ingestuurde video’s zullen wij een selectie maken die op 23 oktober nog mee doen en waarvan de video’s worden beoordeeld door onze jury.

Verhuring

Reacties & Recensies


wo 23 okt 2019 13:30 - 17:30 uur Thermaflexzaal uit de regio € 7,50 Excl. € 0,90 ticketkosten (bij filmkaarten zijn GEEN ticketkosten. Worden automatisch verwijderd aan einde bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

uit de regio
wo 14 apr 2021 / 20:00 uur Singsation in Spring De Longstreetsingers meer informatie
uit de regio
za 29 mei 2021 / 20:15 uur Trots op Massada Massada meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden