Shaun het Schaap Bitzer is verliefd! (4+)

‘s Werelds bekendste schaap maakt zijn theaterdebuut.

Als vervolg op de succesvolle televisieserie en dito bioscoopfilm komt Shaun het Schaap nu voor het eerst in Europa naar het theater. De komische kudde komt tot leven in een humorvolle voorstelling. Met rollen voor Shaun, Shirley, de hond Bitzer en natuurlijk de slechtziende boer van de Mossy Bottom Farm. Bitzer heeft zijn oog laten vallen op Victoria, een mysterieus gast- schaap, of is het toch een hond? Waarom is Victoria opeens op de boerderij? Sinds deze onverwachte gast op de Mossy Bottom Farm is, ziet Shaun tot zijn verbazing het effect op zijn vrienden. Shaun grijpt in wanneer Bitzer echt verliefde dingen gaat doen.
script en regie: Barth van Lint ∙ muziek: Brownie Dutch

WORKSHOP ZELF FILM MAKEN
Wist je dat je met een iPad ook filmpjes kan maken? Met gekleurd papier en veel fantasie film jij je eigen verhaal! Leeftijd: 5 tot 8 jaar | Aanvang 13.15 uur

www.shaunhetschaaptheater.nl

geen kortingen

Reacties & Recensies


zo 5 nov 2017 14:30 - 15:25 uur Rabozaal jeugd en familie € 18,85 Prijs excl. € 0,85 ticketkosten. Voor filmkaarten en extra's gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

cabaret
do 24 mei 2018 / 20:15 uur Veldhuis & Kemper Geloof ons nou maar meer informatie
bijzonder
do 24 mei 2018 / 20:30 uur Delta Dua Westerling meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden