Sanne Vogel Nieuwe familie

Sanne, Muayad en Amir over een vriendschap die niet had bestaan zonder oorlog.

“puur en eerlijk documentair theater” ★★★★ Theaterkrant
"Ontwapenend docu-theater"  ★★★★ NRC

Anderhalf jaar geleden ontmoette Sanne Vogel Muayad en iets later Amir. Beiden waren op de vlucht voor de oorlog in Syrië. Omdat ze maandenlang in een tentenkamp moesten wachten, logeerden ze soms weken bij Sanne. Het was een periode waarin ze ontzettend veel leerden; over elkaars cultuur, gewoontes en over eten. Ze hadden flinke discussies en zongen liedjes, in het Nederlands of in het Arabisch. In ‘Nieuwe Familie’ vertellen ze hun indrukwekkende verhaal. En er gaat gekookt worden.
regie en tekst: Sanne Vogel ∙ met: Muayad Hilamia, Amir Namou en Sanne Vogel

Onlangs was Sanne Vogel te gast bij 5 Uur Live om over Nieuwe Familie te praten. Bekijk de uitzending >>

Sanne Vogel ontvangt PAX Duif voor de Vrede na vluchtelingenhulp
Vredesorganisatie PAX geeft dit jaar voor het eerst de PAX Duif uit aan bijzondere vredesinitiatieven. Sanne Vogel mocht deze prijs in ontvangst nemen, als blijk van waardering voor o.a. de hulp die zij sinds 2015 geboden heeft aan vluchtelingen Muayad en Amir uit Syrië. De jury van de PAX Duif voor de Vrede over waarom Sanne Vogel deze prijs verdient: “Voor haar daadkracht - waan van de dag. Toen er veel vluchtelingen naar Nederland kwamen kwam Sanne in actie. En voor het kweken van begrip voor vluchtelingen- Sanne vertelde de persoonlijke verhalen van vluchtelingen, en maakte ook haar komende theaterstuk samen met hen.” Lees meer >>

www.bostheaterproducties.nl

inclusief pauzedrankje

Reacties & Recensies


wo 29 nov 2017 20:15 - 22:15 uur Rabozaal bijzonder € 24,35 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

bijzonder
do 1 nov 2018 / 19:30 uur ISH Dance Collective Listen Up! (12+) meer informatie
circus
do 15 nov 2018 / 20:15 uur Casus Circus Driftwood meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden