Reis om de wereld in 80 dagen (8+) Toneelschap Beumer & Drost en Paul R. Kooij

I.v.m. met de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus is de voorstelling afgelast. Er wordt momenteel gekeken naar een nieuwe datum. Zodra deze bekend is, wordt deze geplaatst op de website en worden gasten geïnformeerd.

Een verrassende filmische theatervoorstelling voor de hele familie!

Met treinen, koetsen, boten, een olifant en een ijszeiler in korte tijd de wereld rond. In 1873 schreef Jules Verne het avonturenverhaal De reis om de wereld in 80 dagen. Een ongelooflijke, en zeker in die tijd, bijna niet te volbrengen reis.

Zijn verhaal speelt een belangrijke rol in het leven van de personages in deze splinternieuwe en filmische theatervoorstelling van Beumer & Drost. Op een plek ‘elders’ werken schilders in het diepste geheim aan ‘Het Grote Plan’ en repareren keer op keer een oneindige muur. De voortdurend door het boek opgeroepen herinneringen aan hun verleden worden steeds levendiger en de heimwee slaat genadeloos toe. Het lijkt onmogelijk om naar huis terug te keren. Net als in het boek zou dit een ongelooflijke en bijna niet te volbrengen reis voor hen betekenen. Een reis waarop zelfs Jules Verne jaloers zou zijn.

De pers over 'Reis om de wereld in 80 dagen':

"Klassiek boek onherkenbaar en voortdurend aanwezig" - ★★★★ Theaterkrant

“Grappige non-conversaties en filosofisch absurdisme” - ★★★ De Volkskrant

“Hoogwaardig spel. Prikkelende interpretatie met durf, baldadigheid en vindingrijkheid”  - Het Parool

“Vol slimme vondsten met grappige, scherpe dialogen” - ★★ 1/2 Kidsweek


spel: Peter Drost en Paul R. Kooij | beeldregie: Michael Helmerhorst | fotografie: Michael Helmerhorst

Theater Atelier: workshop ZELF THEATER MAKEN | 13.15 - 14.15 | vanaf 8 jaar
Spoedklus; dromers gevraagd!

Hoe kun je de hele wereld in 80 dagen rond gaan? Waar droom jij van en waar zou jij absoluut langs willen? Bedenk je eigen wereldreis! Deze workshop wordt gegeven door een docent drama van Kunstencentrum Waalwijk. Workshop € 4,- p.p.

50% korting met uw Leest-Spaarpunten
Heeft u 625 spaarpunten (of meer) dan kost een kaartje voor deze voorstelling slechts € 7,50 en kinderprijs € 6,50 (excl. ticketkosten). U vindt uw spaarpuntensaldo in uw account. Lees meer >>

www.beumerendrost.nl

Reacties & Recensies


zo 15 mrt 2020 14:30 - 15:40 uur Rabozaal jeugd en familie € 15,00 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

bijzonder
vr 10 apr 2020 / 20:00 uur Theater Virus Festival #4 meer informatie
uit de regio
za 6 jun 2020 / 13:15 uur Acting Out | Theaterfestival KCW 2020 Blokje 1 13:15 tot 14:15 Th. Speeltuin Th. Kids Th. Jeugd meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden