Programmapresentatie 2017-2018 Presentatie: Karin Bruers

Trots! Dat zijn we op het theaterprogramma voor het seizoen 2017-2018. Op maandag 8 mei a.s. om 19.30 uur geven we een voorproefje van dit theaterseizoen tijdens de programmapresentatie en u bent daarbij van harte welkom! De avond wordt gehost door cabaretière Karin Bruers en bestaat o.a. uit diverse korte live optredens. Bovendien kunt u na afloop de spiksplinternieuwe brochure meenemen. Bent u er ook (weer) bij?

Wilt u bij de programmapresentatie aanwezig zijn? Reserveer dan snel uw kaarten!
Kaarten voor de programmapresentatie kosten € 2,50. Deze prijs is inclusief pauzedrankje. De verwachting is dat er veel belangstelling voor de presentatie zal zijn, daarom kunt u per adres maximaal twee kaarten kopen. Wij verzoeken u vriendelijk (om dezelfde reden) uw kaarten (kosteloos) terug te geven als blijkt dat u op 8 mei toch verhinderd bent, zodat er nog andere mensen de presentatie kunnen bijwonen. N.B. Bij een online reservering dient u bij het afrekenen te kiezen voor een verzendwijze, de kosten die hierbij vermeld staan worden niet in rekening gebracht.

Wij zien er erg naar uit het nieuwe programma aan u te kunnen presenteren! Graag tot ziens op 8 mei.

Reacties & Recensies


ma 8 mei 2017 19:30 uur Rabozaal uit de regio € 2,50 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

uit de regio
zo 24 jun 2018 / 12:00 uur Alice in Wonderdans Dansafdeling Kunstencentrum Waalwijk meer informatie
uit de regio
za 30 jun 2018 / 15:30 uur De A van Abeltje Musicalafdeling Kunstencentrum Waalwijk meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden