Veterstrikconcert (4+) De Grote Haay

LET OP! In verband met de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid kan deze voorstelling niet doorgaan op zondag 18 oktober. Ook de gratis workshop 'maak je eigen pluk-poppetje' is hierdoor geannuleerd. Helaas is het niet gelukt om deze voorstelling te verplaatsen naar een nieuwe datum. Bezoekers met kaarten zijn per mail geïnformeerd.

 

Een heus kinderpopconcert voor de hele familie


In verband met de huidige coronamaatregelen kunnen wij een beperkt aantal bezoekers per voorstelling ontvangen, dus wacht niet te lang met het boeken van kaarten!

Om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal maatregelen getroffen:

  • Bestel uw tickets (maximaal 4 per account, waarvan maximaal 2 volwassenen) bij voorkeur online. De theaterkassa is 's avonds gesloten. Openingstijden theaterkassa>>
  • U kunt tijdelijk geen stoelen kiezen in het systeem. Wel kunt u uw voorkeur voor een rijenblok aangeven, met bijbehorend tijdslot. Houd u alstublieft aan dit tijdslot. Alleen dan kunnen we voor iedereen een veilige omgeving garanderen
  • U mag met uw huishouden of met twee personen naast elkaar zitten. Komt u met meer dan twee personen buiten uw huishouden, dan dient u altijd 1,5 meter afstand te bewaren, met uitzondering van kinderen t/m 12 jaar
  • Wilt u op anderhalve meter van elkaar zitten, bestel dan apart, maar wel in hetzelfde rijenblok
  • Bij binnenkomst in het theater (binnen uw tijdslot) kunt u een drankje bestellen en krijgt u een eigen tafeltje in de foyer toegewezen
  • Vanaf een kwartier voor aanvang wordt u door een medewerker uitgenodigd om naar de zaal te gaan. Daar krijgt u plaatsen in uw rijenblok toegewezen

Bekijk hier alle maatregelen van ons 1,5 meter protocol


Dit programma is onderdeel van De Leest Kidsdag.

Een heus kinderpopconcert voor de hele familie

Het Veterstrikconcert is een heus popconcert voor iedereen die al kan veterstrikken of het nog moet leren. De Grote Haay brengt een 50 minuten durend concert op de planken dat bol staat van oude, bekende kinderliedjes als ‘Op een grote paddenstoel’ en ‘In een groen knollenland’, afgewisseld met nieuwe liedjes van Mark Haayema als ‘Strontvlieg’, ‘Dromen’ en liedjes die hij schreef voor oa. Kinderen voor Kinderen, de orkestvoorstelling van Pluk en Kikker. Tussendoor worden er korte verhalen en gedichten voorgelezen.

De band bestaat afwisselend uit de gebroeders Jan en Keez Groenteman (Paul de Leeuw, Het Klokhuis, Alex Klaasen) en/of Diederick Ensink (Jeans, Purper en diverse musicals).

De zangers zijn afwisselend Mark Haayema (Boterhamshow, Sesamstraat), Abke Bruins (Je Anne, Herman van Veen) en Dennis de Groot (Mamma Mia, Woezel & Pip).


De Leest Kidsdag
Theater De Leest is tijdens onze jaarlijkse Kidsdag, op de eerste zondag van de herfstvakantie (zondag 18 oktober) helemaal gereserveerd voor kinderen. De Kidsdag is georganiseerd in samenwerking met Kunstencentrum Waalwijk en Bibliotheek Waalwijk. Een superleuke dag boordevol jeugdflms, gratis doe-activiteiten en… het Veterstrikconcert!

Kleinezaal voorstelling: U kunt deze voorstelling bezoeken met de Kleinezaalkaart. Lees meer >>

TheaterAtelier: workshop 'maak je eigen pluk-poppetje' | 12.15 - 13.30 | vanaf 4 jaar
Maak je eigen pluk-poppetje met wol en vilt en draad en naald, om lekker aan te plukken en mee te knuffelen tijdens of na de voorstelling de voorstelling. En daarna neem je hem natuurlijk mee naar huis!
workshop € 4,- p.p.

www.vanaf2.nl
www.degrotehaay.nl

geen korting

Reacties & Recensies


zo 18 okt 2020 11:00 - 11:50 uur Rabozaal jeugd en familie € 13,75 Excl. € 0,90 ticketkosten (bij filmkaarten zijn GEEN ticketkosten. Worden automatisch verwijderd aan einde bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

toneel
wo 9 dec 2020 / 20:15 uur Een Goed Jaar Theatergroep Suburbia (Paul R. Kooij, Anneke Blok e.a.) meer informatie
muziek
vr 11 dec 2020 / 21:15 uur Marlijn Weerdenburg Marlijn Zingt meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden