Peter Pan (6+) Theater Terra

I.v.m. met de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus is de voorstelling afgelast. Er wordt momenteel gekeken naar een nieuwe datum. Zodra deze bekend is, wordt deze geplaatst op de website en worden gasten geïnformeerd.

Vlieg het avontuur tegemoet met Wendy en Peter Pan!

Na de betoverende onderwaterwereld van ‘De Kleine Zeemeermin’ en het sprookjesachtige ‘Aladdin’ neemt Theater Terra je in deze nieuwe familievoorstelling mee naar het magische Nimmerland. Als Peter Pan de slaapkamer van Wendy binnenvliegt, is dat het begin van een groot avontuur. Ze leert vliegen van het elfje Tinkerbel en samen met de Verloren Jongens ontdekt ze het eiland. Daar ontmoet ze de stoere prinses Tijgerlelie, maar ook ruige piraten. Is Wendy klaar om samen met Peter Pan de strijd aan te gaan met de beruchte Kapitein Haak? Vlieg mee met Peter en Wendy naar het land waar niets onmogelijk is: Nimmerland.

Na afloop meet & greet met Peter Pan in de foyer!

De pers over 'Peter Pan':

"Prachtige, vrolijke voorstelling. Zeer knap gedaan”  - Theaterkrant (Keuze van de Criticus)

“Theater Terra op het hoogste niveau” - Musicalworld ★★★★

“Een creatief hoogstandje” - Musicalsites ★★★★

“Vernieuwde versie Peter Pan maakt veel indruk’’ - Musicalnieuws
 

naar het toneelstuk van: J.M. Barrie | script en liedteksten: Marc Veerkamp | regie: Wesley de Ridder | spel: Anouk Snel, Sjors Arts, Willianne Liemborg, Jarno Korf en Karin van Vliet | muziek: Fons Merkies & Laurens Goedha | poppen-, decor- en kostuumontwerp: Kathelijne Monnens | geluidsontwerp: Erwin van den Broek | fotografie: Darren van der Lek, Boy Hazes

www.theaterterra.nl

geen kortingen

Reacties & Recensies


za 18 apr 2020 19:30 - 20:30 uur Rabozaal jeugd en familie € 19,75 Excl. € 0,90 ticketkosten (bij filmkaarten zijn GEEN ticketkosten. Worden automatisch verwijderd aan einde bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

musical
zo 16 aug 2020 / 11:00 uur De Efteling Musical: Jokie en Jet Reizen is een Feestje! meer informatie
muziek
wo 2 sep 2020 / 19:30 uur Stef Bos Bloemlezing meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden