Paul de Munnik Goed Jaar

“Fluisterzacht of forte - de piano geeft hem vleugels” - NRC Handelsblad ★★★★

Paul de Munnik gaat - 3 jaar na het afscheidsconcert van Acda & De Munnik - verder op het pad dat hij met zijn solodebuut ‘Nieuw’ insloeg: intiem, verhalend en vooral muzikaal theater. Bijgestaan door gitarist Wouter Planteijdt doet hij wat hij het liefste doet: het zingen van de mooiste theaternummers.

"Paul de Munnik is een eersteklas theaterzanger. Hij kan muzikaaluit de voeten met een tango, een stomende blues, een vleugje rock-‘n-roll en hij is qua interpretatie een geweldige chansonnier met zijn warme stem.” - Trouw ★★★ (over zijn programma 'Nieuw')

Onlangs was Paul te gast in de uitzending van De Wereld Draait Door. Hierin bracht hij samen met Maarten Hogenhuis een ode aan Charles Aznavour, met een prachtige vertaling van het nummer ‘Hier Encore’. Bekijk het fragment hier terug >>

www.pauldemunnik.nl

Fotograaf: Bob Bronshoff

Reacties & Recensies


do 15 nov 2018 20:30 uur Thermaflexzaal muziek € 19,00 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

muziek
vr 27 sep 2019 / 20:15 uur Waylon My Heroes have always been cowboys meer informatie
muziek
do 3 okt 2019 / 20:30 uur Sound of Silence - The Story of Simon & Garfunkel Joost Botman en Niels van der Gulik meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden