Patrick Nederkoorn Ik betreur de ophef

Een even grappig als pijnlijk inkijkje in een wereld van valse beloftes en oprechte leugens.

Verhalenverteller pur sang Patrick Nederkoorn gaat in ‘Ik betreur de ophef’ op even grappige als pijnlijke wijze op zoek naar de drijfveren van beslissingen die achteraf onbegrijpelijk zijn. Wat bezielde hem bijvoorbeeld om gemeenteraadslid te worden en abjecte standpunten te verdedigen? Op welke momenten zette hij maskers op en sprak hij lege woorden? Hoe raakte hij zichzelf volledig kwijt in overtuigingen en hoe vond hij zichzelf weer terug bij zijn grote liefde? Een prachtig inkijkje in een wereld van valse beloftes en oprechte leugens.

“Nederkoorn blijft boeien omdat zijn verhaal persoonlijk is en hij zichzelf niet spaart”. - NRC Handelsblad ★★★★

"Patrick Nederkoorn blikt als cabaretier vol spot en afgrijzen terug op zijn gedrag als jonge gemeentepoliticus" - Volkskrant ★★★

Winnaar Annie M.G. Schmidt-prijs
Patrick Nederkoorn, Jan Beuving en Tom Dicke wonnen in april 2019 de Annie M.G. Schmidtprijs voor Beste Theaterlied van het seizoen. Ze ontvingen de prijs voor het lied Die Geur, afkomstig uit het theaterprogramma 'Leuker kunnen we het niet maken'.

50% korting met uw Leest-Spaarpunten
Heeft u 850 spaarpunten (of meer) dan kost een kaartje voor deze voorstelling slechts € 8,50 (excl. ticketkosten). U vindt uw spaarpuntensaldo in uw account. Lees meer >>

fotografie: Tom Cornelissen

www.patricknederkoorn.nl

Reacties & Recensies


za 26 okt 2019 20:30 - 21:50 uur Thermaflexzaal cabaret € 17,00 Excl. € 0,90 ticketkosten (bij filmkaarten zijn GEEN ticketkosten. Worden automatisch verwijderd aan einde bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

cabaret
vr 2 okt 2020 / 20:15 uur Guido Weijers De Oudejaarsconference 2020 meer informatie
cabaret
za 3 okt 2020 / 19:30 uur Marjolijn van Kooten Ongestoord meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden