De Verleiders Pandepaniek

In verband met de coronamaatregelen kunnen wij een beperkt aantal bezoekers per voorstelling ontvangen, dus wacht niet te lang met het boeken van kaarten. Klik hier voor de meest actuele informatie over het bestellen van theaterkaarten en het veilig bezoeken van ons theater in coronatijd.


DE VERLEIDERS geven je een vaccin tegen de waan van de dag

De thema’s van DE VERLEIDERS – de zorg, het geldstelsel, democratie en privacy – zijn door de coronacrisis nog urgenter geworden. ‘Pandepaniek’ is een dystopisch absurdistische komedie over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance en solidariteit en hoe de 0,01% rijken daarvan profiteren. Verwacht van DE VERLEIDERS geen troosttheater. Wel harde, zwarte humor en een vlijmscherpe analyse van de moraal aan de top van het bedrijfsleven, als vaccin tegen de waan van de dag.

regie: Aat Ceelen | met: George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács | decorontwerp: Michiel Voet | lichtontwerp: Uri Rapaport | kostuumontwerp: Maya Schröder | fotografie: Corne van der Stelt & Retatchi Amsterdam, Raymond van Olphen

Inleiding: Wilt u meer weten over deze voorstelling? Bezoek dan de inleiding. Toegang: € 1,50 p.p. (voor Vrienden gratis) | Aanvang: 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Reserveren is verplicht.
 

www.bostheaterproducties.nl

inclusief drankje | geen korting


Deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland op woensdag 18 november 2020, maar kon toen vanwege de corona-maatregelen niet doorgaan. De voorstelling is verplaatst naar deze datum. Bezoekers met kaarten zijn per mail geïnformeerd.

Reacties & Recensies


vr 9 apr 2021 19:00 uur Rabozaal toneel € 35,00 Excl. € 0,90 ticketkosten (bij filmkaarten zijn GEEN ticketkosten. Worden automatisch verwijderd aan einde bestelproces) ?
Extra's

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

komedie
wo 10 mrt 2021 / 19:00 uur Adam & Eva 2.0 Ellen Pieters & Han Oldigs meer informatie
uit de regio
do 11 mrt 2021 / 18:30 uur De Jossen - Val en revival der saamhorigheid Toneelgroep de Hete Heren meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden