Opvliegers 4 - Trossen los! Rian Gerritsen, Anouk van Nes e.a.

Deel vier van de populaire vriendinnencomedy.

Joke is ervan overtuigd dat haar man vreemdgaat, maar heeft geen idee hoe ze hier mee om moet gaan. Shirley begeeft zich na jaren getrouwd te zijn geweest, nu als ‘dame op leeftijd’, weer op de datingmarkt. Maar de datingmarkt van vandaag de dag: kan ze daar wel wat mee? Moniek wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen, maar vindt maar niet het juiste onderwerp. Daarbij worstelt ze met een moeder die Alzheimer heeft. En Loes is door haar zus, een bekende zangeres, gestrikt om een goed betaalde schnabbel op het cruiseschip over te nemen. Maar na jaren van twee pakjes sigaretten per dag is haar zangstem ook niet meer wat die geweest is...

En uiteraard hebben alle dames nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt.

Kortom: een échte vriendinnencomedy over de fase waar vrouwen het meestal liever niet over willen hebben, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden!

Laat u onderdompelen in een wereld van zwembandjes, reddingsboten en knappe kapiteins en beleef de nieuwe avonturen van Loes, Moniek, Joke en Shirley op hun zonnige cruise in ‘Opvliegers 4: Trossen Los!’

regie: Martin Michel | spel: Rian Gerritsen, Anouk van Nes, Sandra Mattie en Joanne Telesford

Rian Gerritsen (bekend van o.a. De Luizenmoeder) vervangt Antje Monteiro. Antje Monteiro speelde drie theaterseizoenen lang in de succesvolle vriendinnencomedy, maar gaat komend seizoen de rol vervullen van Donna in de musical Mamma Mia!.

www.rep.nu

inclusief pauzedrankje

 

 

Reacties & Recensies


za 12 jan 2019 20:15 - 21:45 uur Rabozaal komedie € 26,75 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

uit de regio
do 7 nov 2019 / 20:15 uur Bleeke Bet Toneelvereniging OOG meer informatie
komedie
do 19 dec 2019 / 20:15 uur De Verleiders Female Jelka van Houten, Susan Visser e.a. meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden