One Show, a Million Dreams Muziektheater Langstraat

ONE SHOW a million dreams

De popmusical ‘ONE SHOW a million dreams’ vertelt u het wervelende verhaal over een opkomend showman in New York. Zijn weg naar succes gaat vaak door diepe dalen en daarom zoekt hij zijn geluk in bijna onmogelijke zaken en ideeën. Al snel vindt hij een compagnon die hem zo nu en dan terugbrengt in de realiteit. Om nieuwe inspiratie op te doen in tijden van tegenslag, vertelt zijn compagnon hem verhalen over zijn vader in het oude Parijs, over de bohémiens, kunstenaars, musici en.. over de liefde. Hitsige verhalen komen langs over een Parijse nachtclub waar een chique courtisane werkt die heel wat te weeg bracht.. Onze showman uit New York gaat zijn ondernemersgeest achterna en besluit hierdoor om nieuwe, grotere en zelfs internationale shows te maken. Maar, vergeet hij niet zijn échte geluk, thuis, bij de mensen die van hem houden?

De cast van Muziektheater Langstraat neemt u mee in hilarische scènes, spectaculaire show- en dansnummers en ontroerende liefdesverhalen. Samen met een groot live orkest wordt dit een musical à la 2019 die u niet mag missen!

vocal coaching/regie: Geertje Kuypers | choreografie/regie: Daphne van Hulten | Theater Orkest Brabant

facebook.com/muziektheaterlangstraat

Reacties & Recensies


za 16 nov 2019 20:15 - 23:10 uur Rabozaal uit de regio € 24,95 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

cabaret
vr 11 sep 2020 / 20:30 uur Gek van Paarden MK de Manvan meer informatie
uit de regio
vr 5 nov 2021 / 20:00 uur The Sound of Music SPOT! Theater meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden