Juf Roos gaat op avontuur (2+)

In verband met de coronamaatregelen kunnen wij een beperkt aantal bezoekers per voorstelling ontvangen, dus wacht niet te lang met het boeken van kaarten. Klik hier voor de meest actuele informatie over het bestellen van theaterkaarten en het veilig bezoeken van ons theater in coronatijd.


Oer-Hollands programma boordevol kinderliedjes

Wegens het succes van de eerste show komt Juf Roos terug met een vrolijke familievoorstelling vol bekende liedjes, waarbij de kinderen naar hartenlust kunnen meezingen en -doen. Juf Roos en Gijs maken zich op voor de landelijke Molendag. De molen moet er piekfijn bij staan, maar dan gebeurt er iets ergs. Gaat het goedkomen?

script en regie: Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende | muziek: Gert-Jan van den Ende | fotografie: Blooming Media

www.jufroostheater.nl

geen korting


Deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland op zondag 13 december 2020, maar kon toen vanwege de corona-maatregelen niet doorgaan. De voorstelling is verplaatst naar deze datum. Bezoekers met kaarten zijn per mail geïnformeerd.

Reacties & Recensies


zo 14 feb 2021 15:30 uur Rabozaal jeugd en familie € 19,00 Excl. € 0,90 ticketkosten (bij filmkaarten zijn GEEN ticketkosten. Worden automatisch verwijderd aan einde bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

cabaret
do 21 jan 2021 / 20:15 uur Freek de Jonge Asociale Afstand meer informatie
muziek
wo 10 feb 2021 / 19:00 uur Jeroen van der Boom The Pianoman Solo meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden