Patrick Laureij Nederlands Hoop

"Hee man, Patrick a.k.a. de Knotmaestro hier. Mijn tweede show is getiteld ‘Nederlands Hoop’. Het zou tof zijn als je langskomt" Patrick Laureij.

Vlijmscherp, kakelvers, innemend, eerlijk en Rotterdams; dat is Patrick Laureij. Zijn debuutshow ‘Dekking Hoog’ werd een gigantisch succes. Zo schreef de Volkskrant in een viersterrenrecensie: “Een gozer die de lach aan zijn Rotterdamse kont heeft hangen”. De Telegraaf vulde aan: “Deze comedian is een ruwe diamant waar je zeker niet teveel de scherpe randjes van moet wegslijpen.” De Rotterdamse cabaretier stond al in het voorprogramma van Theo Maassen in Carré en speelde een eigen latenightshow voor een uitverkocht Carré. Laureij sloot zijn officiële tournee af met drie avonden in een uitverkocht oude Luxor Theater in Rotterdam en een uitverkocht Paradiso. Nu staat hij opnieuw in het theater met zijn nieuwe show 'Nederlands Hoop'.

www.bunkertheaterzaken.nl/

inclusief pauzedrankje

Fotograaf: Jennifer Kunes

Reacties & Recensies


do 23 apr 2020 20:15 uur Rabozaal cabaret € 21,50 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

show
za 23 mrt 2019 / 20:15 uur Karin Bloemen Souvenirs meer informatie
cabaret
do 28 mrt 2019 / 20:30 uur Trudy Labij & Frans Mulder 't Is Nogal Fris Voor De Tijd Van Het Jaar meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden