Tussen Kunst en Kitsch & Op de Camping Senioren Toneel Waalwijk

Voor de pauze speelt STW een persiflage van het bekende en veel bekeken programma Tussen Kunst en Kitsch. Ook hier blijft de vraag komt men met iets waardevols of kan het zo de vuilnisbak in. U woont de opname bij van dit programma waarin ook de regisseur heel duidelijk aanwezig is.

Dit stuk wordt gespeeld door: Michel de Graaf; Anna Jonker; Annie Burmanje; Annelies Claassen; Lau van Vliet; Tineke Slaats; Hans Boons en Stephan Peters
Regie: Lies de Kort

Na de pauze speelt STW het stuk Op de Camping. U ziet een aantal scènes die spelen op een zonnige vrijdag op camping “Fort Oranje”. Een echtpaar komt aan op de camping en veroorzaakt meteen problemen over de staanplaats. Een Engelse dame wordt niet goed begrepen in de campingwinkel. Twee feestende vast klanten van de camping krijgen het aan de stok met nieuwe campinggasten. De camping krijgt koninklijk bezoek. De twee feestende dames zien het niet meer zo nauw op de camping. De vrijdag wordt afgesloten met een bonte avond met een optreden van een landelijk bekende artieste. Heel speciaal is om te vermelden dat het stuk “Op de Camping” is ontstaan door improvisatie van de spelers.

Dit stuk wordt gespeeld door: Tineke Slaats; Annie Burmanje; Nel de Boer; Jeannie van der Woude; Annelies Claassen; Anna Jonker; Nelly Lodewijks; André van der Plas; Lau van Vliet en Michel de Graaf.
Regie: Lies de Kort

Reacties & Recensies


zo 6 mei 2018 14:00 uur Thermaflexzaal uit de regio € 9,50 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

uit de regio
ma 6 mei 2019 / 19:30 uur Programmapresentatie 2019-2020 Presentatie: Wim Daniels meer informatie
uit de regio
zo 19 mei 2019 / 14:00 uur "Het is nooit te laat om een nieuw straatje in te slaan" Senioren Toneel Waalwijk meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden