Magische Theaterrondleiding kids 7+ Groep 1 om 19:00 uur

Op 25, 26 en 27 januari vindt de 4e editie van het Nationaal Theaterweekend plaats in meer dan 80 theaters door heel Nederland. Theater De Leest doet – na het succes van voorgaande jaren – natuurlijk ook weer mee! In het Theaterweekend kunt u in De Leest maar liefst 8 voorstellingen bezoeken voor slechts € 10,- (of minder) per kaartje. Maar er is nog veel meer te doen, zoals backstagetours met kleedkameroptredens (gratis), magische theaterrondleidingen voor kids vanaf 7 jaar, een yogaconcert, dansen voor senioren en een 70's afterparty.  Meer info over het Theaterweekend in De Leest >>

Theater Co verzorgt tijdens het Theaterweekend gratis Magische Theaterrondleidingen voor kinderen vanaf 7 jaar. Hoewel de toegang gratis is, moet je wel even reserveren. De theaterspeurtocht is alleen voor kinderen. Volwassenen mogen dus niet mee. Wel is er een volwassene aanwezig die de kinderen door het theater loodst. Uw kind is dus in veilige handen.  

Theaters zijn net doolhoven. Met overal trappen, gangen, deuren, liften, nissen, kelders en zolders. Toneelmeester Bart is de baas achter het podium en weet overal de weg. Samen met de kinderen beleeft hij een spannend avontuur dat begint bij een paar muizen die lang voordat het theater bestond, woonden op het Vredesplein. Of…nee, het begint bij Kettie. Een meisje dat lang geleden heel graag toneelmeester wilde worden. En er zit ook nog een kat in het verhaal. Een theaterkater.

Wil je erbij zijn, boek dan snel! Het aantal gratis kaarten is beperkt!

Wellicht bent u in de communicatie over deze rondleiding tegengekomen dat de Magische Theaterrondleiding voor kids (7+) à € 4,-  kost, wegens het Theaterweekend wordt deze rondleiding GRATIS aangeboden!
 

Reacties & Recensies


za 26 jan 2019 19:00 - 19:45 uur Brasserie uit de regio € 0,00 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

uit de regio
za 7 sep 2019 / 19:00 uur Waalwijks Theater Festival 2019 Eenakters gespeeld door 5 Brabantse verenigingen meer informatie
uit de regio
za 28 sep 2019 / 20:15 uur Operaconcert Liedertafel Oefening en Vermaak meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden