Ma (naar Hugo Borst) Eric Corton

Solovoorstelling naar de bestseller van Hugo Borst.

De tragikomische solovoorstelling ‘Ma’ is gebaseerd op het gelijknamige boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke opname in een verpleeghuis. Het is een liefdevol en openhartig portret van een moeder, in de woorden van haar zoon. Een moeder die altijd klaarstond voor haar zoon. Totdat meneer Alzheimer de rollen omdraait. Hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? Zijn dilemma’s, angsten én moederliefde worden vertolkt door acteur Eric Corton.
script: Marc Veerkamp ∙ regie: Benno Hoogveld ∙ spel: Eric Corton

Inleiding: Wilt u meer weten over deze voorstelling? Bezoek dan de inleiding. Hierin geeft de regisseur of een van de acteurs een toelichting op de voorstelling en het werkproces. Toegang: € 1,50 p.p. (voor Vrienden gratis) | Aanvang: 19.15 uur. Reserveren is gewenst.

Tip: Lezing door Hugo Borst in Bibliotheek Vlijmen
Op maandag 18 september geeft schrijver Hugo Borst een lezing in Bibliotheek Vlijmen. Centraal staat zijn nieuwe boek ‘Ach Moedertje’, het vervolg op de besteller ‘Ma’. Tijdens de lezing vertelt Borst over de schrijnende situatie waarin zijn moeder zich nu bevindt, over haar geestelijke en lichamelijke achteruitgang, over zijn eigen angsten en over de misstanden in de gezondheidszorg waar geld, bureaucratie en management belangrijker lijken dan medemenselijkheid. Lees meer >>

www.solostories.nl

wo 11 apr 2018 20:30 uur Thermaflexzaal toneel € 21,50 Exclusief ticketkosten ?
Extra's

Wellicht ook interessant voor u

toneel
do 12 okt 2017 / 20:15 uur Terror Jeroen Spitzenberger, Johanna Ter Steege e.a. meer informatie
bijzonder
do 26 okt 2017 / 20:30 uur Servaes Nelissen Het lijkt voor geen meter meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden